Syyskauden kausipaikat

Artukaisten ratsastuskoulun syyskausi alkaa 3.8. Muutama kausipaikka syyskaudelle on vielä vapaana. Katso lisää täältä.

Haku Team-TR on auki 25.7. asti

Team-TR on Artukaisten Ratsastuskoulun valmennusryhmä joka perustettiin alkuvuodesta 2019. Tiimin tarkoituksena on tarjota kilpailemisesta ja valmentautumisesta kiinnostuneille tuntiratsastajille mahdollisuus päästä kehittymään ja kilpailemaan. Lue lisää täältä.

Maneesin katsomorajoitus on purettu

Maneesinkin katsomorajoitus on purettu 6.7. Ratsastustunteja saa taas seurata sekä kentällä että maneesissa, suosittelemme edelleen 1-2m turvaetäisyyksiä sekä ahkeraa käsien pesua.

Hevosten varustaminen tunnille

Kesäkaudella ratsastajat varustavat itse hevosen. Henkilökunta harjaa ja suojittaa hevosen sekä tuo hevosten varusteet karsinoiden eteen. Asiakkaat saapuvat talliin 15 minuuttia ennen tuntinsa alkua satuloimaan ja suitsimaan hevosen.

Pidäthän turvavälin muihin ratsastajiin. Jos et pääse varustamaan ratsuasi ennen tuntiasi, ilmoitathan siitä etukäteen opettajalle. Tarvittaessa henkilökunta auttaa varustamisessa.

Ratsastuskouluoppilaiden Lounais-Suomen mestaruudet

TR järjestää elokuun alussa ratsastuskouluoppilaiden Lounais-Suomen mestaruudet sekä esteillä että koulussa! Kysy lisää Heidiltä tai Emmalta, varaa itsellesi heppa ja lähde mukaan edustamaan Artukaisten ratsastuskoulua! Ilmoittaudu viimeistään 26.7.

Jokainen tuntihevonen voi kisata päivän aikana korkeintaan kaksi luokkaa. Lue lisää tuntihevosen vuokraamisesta aiemmista viikkotiedotteista.

Toimi siis näin:

  • juttele opettajan kanssa ja varaa häneltä hevonen.
  • lue tuntihevosen vuokraamisen ehdot ja palauta ehdot allekirjoitettuna opettajalle
  • osta itsellesi kilpailulupa, hevosilla kilpailuluvat ovat kunnossa (onhan jäsenmaksusikin maksettu?)
  • ilmoittaudu kipassa
  • tule mukaan kilpailemaan ja pitämään hauskaa! 🙂

Kevätkauden laskut

Kevätkauden viimeinen eräpäivä oli 20.6. Rahastonhoitaja on lähettänyt sähköpostin kevätkauden laskuista niille, joilla oli kevätkausi vielä laskujen osalta auki. Jos et ole saanut sähköpostia tai sinulla on tästä kysyttävää, niin ole yhteydessä rahastonhoitajaan tr.rahastonhoitaja@gmail.com.

Ratsastuskoulun hevosten kuulumiset

  • Juhannusviikolla hevosilla oli jokavuotinen raspauspäivä! Kaikkien hevosten hampaat ja suun yleinen kunto tarkastettiin. Lisäksi kaikki uudet hevoset katsottiin eläinlääkärin kanssa läpi ja tämän perusteella tehtiin pieniä kuolain- ja kengitysmuutoksia.
  • Silla ja Jussi ovat olleet sairauslomalla ja ovat pikkuhiljaa palaamassa takaisin tunneille.
  • Moonan koulutus on sujunut odotettua nopeammin ja hän tekee jo rajoitetusti tunteja.
  • Pentistä tehtiin ostotarjous ja johtokunta asiaa harkittuaan päätyi hyväksymään tarjouksen. Pentti on toiminut ansiokkaasti tuntityössä, mutta tallissa alkanut enenevästi stressata. Pentti ansaitsee oman ihmisen ja jatkaa elämäänsä Artukaisten yksityiskäytävän puolella.
  • Ratsastuskouluumme on saapunut uusi hevonen Tiana! Tiana on 9-vuotias belgialainen ratsuhevonen joka saapui 9.7. Artukaisiin Puolasta. Tiana on kilpaillut esteillä ja on osaava myös koulupuolella.

Artukaisten ratsastuskoulun viestintä somessa

Artukaisten ratsastuskoulu löytyy facebookista ja instagramista. Yritämme lisätä instagramin ja facebookin upotuksena myös verkkosivuille.

Facebook: https://www.facebook.com/artukaistenratsastuskoulu/
Instagram: https://www.instagram.com/artukaistenratsastuskoulu/