Sunnuntaina 17.5. kisapäivä alkaa klo 9.00, jolloin alkavat nuorten hevosten Racing Trophyn 2. osakilpailun luokat.Niiden jälkeen ratsastetaan 125 cm aikaratsastusluokka.

  Tämän jälkeen klo 13 on vuorossa Turun Malja-kilpailu ja vielä sen jälkeen kilpailu Kenraalin Maljasta.

   Tänä vuonna tämä perinteinen kilpailumme on kohdannut vaikeuksia toisensa jälkeen, ja pahin oli tietenkin koko viikon jatkunut sade, joka huipentui torstain 2-tason päivän rankkasateeseen. Suuri osa kilpailijoista perui osallistumisensa, mutta onneksi eivät kaikki, joten kilpailu saatiin vietyä läpi. Hevoset eivät liukastelleet, mutta kenelläkään ei ollut mukavat oltavat. Riihimäen ja toisenkin hämäläisen seuran järjestämät kisat peruttiin kokonaan. Salossa oli satanut rakeita.

   Perjantaina sateli edelleen, mutta aurinkokin pilkahteli, ja lauantaina kenttä oli hyvä aivan reunoja lukuunottamatta, ja aurinkokin paistoi jo. 

   Lasten, poniratsukoiden ja junioreiden Malja-cupin voitti Kotimäen Meija Melen hevosella Admir 2704 todella voitontahtoisella ja huimapäisellä ratsastuksella. Meija on ratsastanut kaksivuotiaasta, ja hänen päävalmentajansa on Heidi Savela ja myös Kirsi Lönnmark. 16-vuotias Admir asuu Nauvossa, mutta siirtyy aina talven ajaksi maneesitalliin. Meija sanoi, että harrastaa ratsastusta ja nimenomaan esteitä, koska se on hauskaa!

  

  Sunnuntain lähtijämäärät ovat edelleen melko pienet, mutta jännittävä kilpailu saadaan varmasti silti aikaseksi.

   TALUTUSRATSASTUSTA on maneesissa 11.30-13 Artukaisten ratsastuskoulun tuntihevosilla! Lippuja voi ostaa kanttiinimökistä.

  SUURKIITOKSET jo tässä vaiheessa kaikille sateessa ahkeroineille toimihenkilöille, mutta muistattehan ilmoittaa ajoissa, jos ette pääse paikalle, että ehditään hankkia lisää väkeä.

   TUNTIHEVOSISTA vain Sasu osallistui torstaina kilpailuun ja oli Anne-Mari Virtasen ratsastamana 90 cm luokassa hienosti ykkösenä nollatuloksella! Metrissä Sasu pudotti toisessa vaiheessa yhden esteen, mutta oli silti kymmenes, ja radat olivat nopeita, tasaisia ja mukavaa katseltavaa!