Ratsastuskoulu

Tällä viikolla Heidi Virta on Ypäjällä Master-opinnoissa ti-to 13.-15.3. Emma Honkamaa toimii sijaisena,.

HUOM! 8.3.-15.3. solmittavista KAUSIKORTTISOPIMUKSISTA NAISTENPÄIVÄKAMPANJA  ELI 50 e ALENNUSTA, VIELÄ EHTII!

KARINA palailee pikkuhiljaa tunneille – todella pikkuhiljaa vanhan rouvan korkean iän huomioonottaen.

VIIKON 10 AHKERIN Wilda 13 tuntia, seuraavana Pentti 12 tuntia.

KEVÄTKOKOUS

Turun Ratsastajien sääntömääräinen kevätkokous pidetään Paakarlan seurakuntakodissa, Laivateollisuudenkatu 28 D, 20240 TURKU, MAANANTAINA 26.3. klo 18.

LOISTAVA TILAISUUS KYSELLÄ SEURAN JA RATSASTUSKOULUN ASIOISTA! TERVETULOA!

TR:N 1-TASON KOULURATSASTUSKILPAILUT SU 18.3. KLO 10 ARTUKAISTEN MANEESISSA

KUTSU KIPASSA! TARKEMPIA TIETOJA OSALLISTUMISESTA VIIME VIIKON TIEDOTTEESSA.

TUNTIRATSASTAJA, JOS HALUAT OSALLISTUA, KYSY OPETTAJILTA HEVOSTA!

TOIMIHENKILÖITÄ TARVITAAN TAAS! RATA RAKENNETAAN SUNNUNTAIAAMUNA KLO 8.45!

ILMOITTAUDU TOIMIHENKILÖKSI turun.ratsastajat@gmail.com ja kerro mitä haluat tehdä ja milloin. OTA TOIMIHENKILÖPASSI MUKAAN TAI PYYDÄ UUSI KANSLIASTA!

JÄSENKORTTI HIPPOS-LEHDEN MUKANA

Vuoden 2018 jäsenkortit tulevat maaliskuun Hippoksen mukana, mikäli jäsenmaksu on maksettu viim. 12.2.2018. Hippos-lehti ilmestyy 22.3.2018.

Perhejäsenille ja myöhemmin maksaneille jäsenille kortti tulee erikseen noin parin viikon kuluttua Hippos-lehden ilmestymisestä. Jäsenkorttisaatteen mukana tulee tuttuun tapaan vapaaehtoinen lisävakuutuslasku sekä Horzen etuseteli.

ELMO JANKARIN KUULUMISIA KANSAINVÄLISESTÄ KENTTÄKISASTA (Elmon kotiseura on Turun Ratsastajat)

Portugalissa Barroca D´Alvan kenttäratsastuskilpailussa Elmo ja Katri Wäyrysen omistama ori New Port W ylittivät virheittä maastoesteet kolmen tähden lyhyessä kilpailussa lauantaina ja olivat viidennellä sijalla.

Ratsukko joutui valitettavasti jättämään sunnuntain rataesteet väliin. – Hevonen sai ihotulehduksen jalkoihinsa ilmeisesti kuivikkeista, ja arkoi niitä sen verran, että ei olisi ollut reilua laittaa sitä hyppäämään. Portugalissa satoi kaksi viikkoa putkeen, mikä varmaan altisti tulehdukselle.

   Olisi ollut kiva saada tehtyä kisa loppuun, koska maasto tuntui helpolta ja hyvältä. Nyt pitää ensin saada jalat kuntoon, että päästään aloittamaan treenit. Kauden suunnitelmat eivät tästä hirveästi muutu, tarkoitus on mennä neljä tai viisi lyhyttä kolmen tähden kilpailua ja yksi pitkä. Jos ajattelee MM-kisoja, ratojen pitää tuntua niitä ennen helpoilta, Jankari kertoi kotimatkalta hevosautosta tavoitettuna (SRL tiedote)