Ratsastuskoulu

   Eilen maanantaina PASI vaihdettiin uuteen tuntihevoseen. Tulokas on nimeltään Merkurijus eli ”JUSSI”, ja se on 10-vuotias latvialainen puoliverinen ruuna. Sen säkäkorkeus on 174 cm, eli se on noin Lissun kokoinen. Sen ravi ja laukka ovat erityisen miellyttävät. Jussi on hyvin koulutettu ja rauhallinen, jolla jopa lapset voivat ratsastaa.

Jussi1

   Viime viikolla RETULLA oli eläinlääkärin kontrolli, mutta epäiltyä hiusmurtumaa ei röntgenissä löytynytkään, ja Retu vaikuttaa toipuvan hyvin. Jalka kontrolloidaan vielä kahden viikon kuluttua.

   TESSAN kaviopaisetta hoidetaan vielä muutaman päivän ajan antibioottikuurilla.

VIIKON 10 AHKERIN Wilda 13 tuntia, seuraavina Karina, Lissu ja Hemppa 12 tuntia.

TR:n kouluratsastuskilpailut 12.3.

   Kilpailun tulokset löytyvät sivulta SRL/etusivu/KIPA.  Lähtijöitä oli nelisenkymmentä, tuntihevosista mukana olivat hyvin suoriutuneet Sinikka Suomalainen Lissulla ja Sara Väre Karinalla.

   Tuomarina toimi Katja Törrönen. Toimihenkilöitä oli riittävästi paikalla, ja kanttiinissa oli tarjolla mm. lämmintä juotavaa, leipiä ja sämpylöitä sekä muuta mukavaa.

KIITOS KAIKILLE TOIMIHENKILÖILLE!

Varsinaisen kilpailun jälkeen nähtiin vielä kaksi korkeamman koulun rataharjoitusta yleisön iloksi. Ratsastajina olivat Teea Ranta ja Taru Tukia.

Turun Ratsastajien menestystä kilpakentillä

   Koulukilpailut, Turun Ratsastajat Artukainen

Helppo C:1 2000 18(5) 4. Anne-Mari Virtanen/Allynclusive W

Tässä vielä ”Jussin” kaunis naama 🙂

Jussi2