Lue lisää alla olevasta viikkotiedotteesta!

Ratsastuskoulu:

Kevätkausi on keskeytetty 13.4. asti
Artukaisten ratsastuskoulun kevätkausi on keskeytetty koronatilanteen vuoksi 13.4.2020 asti.

Valtioneuvosto on julistanut Suomeen poikkeustilan ja rajoittanut kokoontumisia alle 10 henkilöön. Tämä vaikuttaa voimakkaasti ratsastuskoulun toimintaan. Johtokunnan päätöksellä kevätkausi keskeytetään 18.3.2020 alkaen 13.4. asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta ohjeistusten tarkentuessa. Tilanteen vuoksi kausimaksun 2. eräpäivä siirtyy 15.4.2020 ja viimeinen eräpäivä 15.6.2020. Väliin jäävät kausitunnit ratsastetaan kesällä kauden päätteeksi.

Pienryhmä- ja valmennustunteja varanneille tiedotetaan erikseen pystytäänkö tunteja järjestämään.

Tarjolla irtotunteja ajalla 18.3.-14.4.2020
18.3.-13.4. ratsastetaan irtotunteja jotka ovat varattavissa nettikalenterista. Tunnit ovat 8 hengen normaaliryhmiä. Tunnin hinta on kausikorttilaiselle 30€, muille 40€ ja siitä saa mahdollisen henkilökohtaisen 2€ alennuksen kuten kausitunnistakin. Tunnit pidetään ma-pe klo 18-19 ja 20-21, sekä la klo 9-10, 11-12 ja 13-14. Lue lisää täältä.

Ulkokentät alkavat olla kunnossa, joten hyvällä säällä tunnti siirtyvät ulos. Koronatilanteen vuoksi suosimme ulkona ratsastamista, jos se vain on mahdollista.

Viikon 10 ahkerat
Wenus 14,5 tuntia, Nuppu 14 tuntia sekä Lilja, Hani, Jussi ja Essi 13,5 tuntia.

Viikon 11 ahkerat
Poikkeusjärjestelyistä johtuen viikolla 11 kaikki hevoset tekivät alle 10 tuntia töitä ja useampi piti vapaapäiviä.

Heppojen kuulumisia

  • Pentti on kuntoutunut hyvin ja päässyt takaisin tuntitöihin.
  • Ratsastuskoulun uusi hevonen Pilar sai lempinimeksi Lara. Lara on kuusivuotias tamma, joka saapui suoraan kasvattajaltaan Latviasta. Lara on suhtautunut uuteen työhönsä tuntihevosena oikein hyvin ja on myös päässyt laumaan tarhaamaan.

 

TR ajankohtaiset

Kevätkokous
Koronatilanteen vuoksi siirrämme kevätkokouksen ajankohtaa. Päivämäärästä ilmoitetaan kun kokoontumisrajoitukset mahdollistavat kokouksen järjestämisen.

Tulevat kilpailut
Noudatamme Suomen ratsastajainliiton suositusta, että ratsastuksessa ei järjestetä kilpailutapahtumia tai muita yleisötapahtumia. Tästä syystä koulukilpailut 29.3. ja estekilpailut 26.4. on peruttu!

Jäsenmaksu
Muistutamme jäsenmaksun maksamisesta. Vakuutukset eivät ole voimassa, jos jäsenmaksua ei ole maksettu. Viime vuoden vakuutus ei ole voimassa enää maaliskuussa.

TR oheisliikuntaa
Palaamme TR oheisliikuntaan myöhemmin keväällä kun koronavirustilanne on rauhoittunut.

Muistathan jäsenetusi!
Turun Ratsastajien jäsenenä saat:

  • Kaikki SRL jäsenedut kuten vakuutus ja Hippos-lehti
  • Artukaisten ratsastuskoulun kausipaikat
  • -10% ostoksistasi Suomen Ratsutarvikkeessa
  • Kilpailuavustukset SRL:n rankingpisteiden perusteella aluetasolta lähtien
  • TR:n järjestämien 3/kansallisen tason kilpailuiden lähtömaksun hyvityksen osallistuessasi kisojen järjestämiseen

Muistathan, että vain täys- ja perhejäsenillä on srl:n Lähi-Tapiolan vakuutusturva. Mikäli ratsastaja kuuluu Turun Ratsastajiin vain kannatusjäsenenä, tulee hänen olla jonkin toisen seuran täysjäsen, jotta vakuutus on voimassa.

 

SRL tiedottaa:

Koronavirustilanteen vuoksi Suomen Ratsastajainliitto kehottaa ratsastusyhteisöä seuraamaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Ratsastajainliitto suosittaa, että ratsastuksessa ei toistaiseksi järjestetä kilpailutapahtumia tai muita yleisötapahtumia. Suositusta tarkennetaan tilanteen kehittymisen mukaan.

Etäluento
Hevostenkouluttaja, tietokirjailija Minna Tallberg luennoi etänä 5.4. klo 10 – 15. Hinta 35 euroa. Ilmoittaudu viimeistään 30.3. Aiheet:
– Katsotaan videolta hevosia
Havainnoidaan sekä ratsastettuna että vapaana liikkuvia hevosia videolta. Keskustellaan mm. siitä, miltä näyttää rento hevonen, kipeä hevonen, sulkeutunut hevonen ja hyvinvoiva hevonen. Miltä oikeanlainen kokoaminen näyttää? Miltä ”hyvä ratsastus” ja ”hyvä koulutus” näyttää? sekä
– Onnistu hevosesi kanssa!
Miten saat hevosen ja itsesi innostumaan harjoittelusta ja rakennat hevoselle (ja itsellesi) sinnikkyyttä ja resilienssiä. Lue lisää täältä.

Anna palautetta viikkotiedotteesta!
Mistä haluaisit kuulla lisää? Mistä olisi hyvä tiedottaa? Kerro meille mielipiteesi ja ideasi!