Turun Ratsastajat järjestää kilpailuja

Kouluratsastus 5.4. klo 14.00 Artukaisten ratsastuskeskus, taso helppo

ILMOITTAUDU TOIMIHENKILÖKSI turun.ratsastajat.@gmail.com 

– kilpailussa tarvitaan väkeä rakentamaan ja lopuksi purkamaan koulurata, lähetti joka luokkaan, 2 pisteenlaskijaa joka luokkaan, tuomarin sihteeri joka luokkaan, kanttiiniin 1-2 henkilöä. Tuomarina toimii Päivi Kinnunen. KUTSU KIPASSA!

Esteratsastus 26.4. Artukaisten ratsastuskeskus, 2-taso

Esteratsastus 14.5. Artukaisten ratsastuskeskus, 2-taso

Esteratsastus, Turun Malja-kilpailut 3-taso 15.-17.5.

Turun Ratsastajien menestystä kilparadoilla

Esteratsastus, Kaarinan Kenttäratsastajat 21.3.

70 cm arv. 367.1 16(4) Aina Saarikallio Sunset Shelly

80 cm arv. 367.1 18(5) 6. Aina Saarikallio Sunset Shelly

100 cm arv. 367.1 6(2) 5. Nea Lahtinen Hockley Flap Jack

Salo Riding Club 22.3. Team Nallekarkit

60 cm arv. A.1.0 1. Vincent Nikander Arttu

80 cm arv. 367.1 26(7) 3. Inka Varjo Diva la Diva

Kouluratsastus, Laitilan Ratsastajat 22.3. 1-taso

K.N.Special 16(4) 13. Birgitta Eskelinen Valkokulta

Onnittelut kaikille!

Ratsastuskoulu

Tunnit on pidetty kolmena päivänä ulkona,metsälenkillä on käyty Heidin johtaessa letkaa. Aika rauhallisesti on kaikki sujunut, ja nyt sateet veivät taas maneesin katon alle.

 

PÄÄSIÄISEN AIKAAN to-ma ei ole vakiotunteja vaan kursseja ja mahdollisuus myös liinatunteihin. Koulukursseja pitää Päivi Kinnunen, estekursseja Heidi Virta.

Sunnuntaina 5.4. on koulukilpailut.

RATSASTUSKOULUTIIMIN HEVOSTEN SIISTIMISTALKOOT pidettiin 22.3. Samalla oli mahdollisuus tutustua ja ostaa Pauliina Vinen esittelemiä ratsastustuotteita.

Meitä oli paikalla parisenkymmentä, ja siistimme hevosten harjat, hännät ja vuohiskarvat, tuuletimme talvihuovat ym. Tarjolla oli kahvia, piirakkaa ja muuta mukavaa syötävää. ISOT KIITOKSET KAIKILLE1

 

Ypäjän Hevosopiston tiedote: Ilouutinen maailmalla

”Kyra Kyrklund valloitti Ypäjällä

Kyra Kyrklundin kouluratsastusklinikka houkutti lauantaina Ypäjälle noin tuhat katsojaa. Klinikan teemana oli nuoren hevosen kouluttaminen GP-tasolle asti. Hyväntuulinen ja hymyilevä Kurklund saapui Ypäjälle Ruotsista valmennussessiosta Jan Brinkin luota, ja tätä ennen hän on ehtinyt vetää klinikat Oslossa ja Götebergissa.

– Olen alkanut tehdä jo enemmän töitä, ratsastan kotona pari hevosta päivittäin. Fysiikka palaa hiljalleen takaisin, ja yritän kuroa umpeen asioita, joita on ollut rästissä, kertoi rintasyövästä toipuva Kyrklund.

Huhtikuun ensimmäisenä päivänä lääkäri sanoi, että vuosi menee. Reilun viikon kuluttua se vuosi on mennyt. Kyllä tässä on pysähtynyt miettimään, mikä on tärkeää. Se, mitä olen tehnyt, on aina ollut minulle tärkeää ja olen nyt jatkanut samaa työtä. Luulin, että sairaus olisi muuttanut minua enemmän, mutta näin ei ole käynyt.”