YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS

Turun Ratsastajien ylimääräinen jäsenkokous pidetään Artukaisten kanttiinirakennuksessa keskiviikkona 11.4. klo 17.30, asiana laina Malja-kentän remontoimista varten. TERVETULOA! Johtokunta

 

Kilpailut tulossa

   Turun Ratsastajat ry järjestää 1-tason esteratsastuskilpailut Artukaisten ratsastuskeskuksessa sunnuntaina 15.4.2018 klo 10 alkaen.

   Mikäli olosuhteet sallivat, verryttely ja kilpailu pyritään pitämään ulkona!

   Ilmoittautumiset luokkiin keskiviikkona 11.4.2018 mennessä KIPAn kautta. Jos sinulla ei ole vielä E-lupaa, muista hankkia se ajoissa!

Tuntiratsastajat, kysykää opettajilta hevosta.

KEVÄTKOKOUS 26.3.

   TR:n jäsenkokous pidettiin maanantaina, ja paikalla oli 11 ihmistä. Seuran tulos oli viime vuodelta positiivinen, ja johtokunnan jäsenille ja muille tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

   Mm. seuraavista asioista keskusteltiin: hankitaan nettisivuille uusi pohja vanhan ja hankalasti käytettävän tilalle, jotta päivitys on helpompaa, järjestetään asiakastyytyväisyyskysely ym.

   Keskusteltiin myös Malja-kentän ja Turun Maljan kohtalosta, ja tämän johdosta pidetään YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS, jonka aiheena on Malja-kentän remonttiin tarvittava laina.KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 11.4. KLO 17.30 ARTUKAISTEN KANTTIINIRAKENNUKSESSA. TERVETULOA!