RATSASTUSMERKKIEN SUORITUSPÄIVÄ

   Kolme ratsukkoa osallistui ratsastusmerkkien suorittamiseen koulussa ja esteissä. Koulussa tuomarina toimi Päivi Kinnunen. Terhi Nurmi Lentulla ja Antti Järvinen Dinolla suorittivat C-merkin kouluosuuden, samoin Sinikka Suomalainen Lissulla A-merkin.

   Myös esteosuudesta tämä kolmikko selvisi vaikeuksitta. C-merkkisuorituksen saivat läpi Terhi ja Lenttu sekä Antti ja Dino. Sinukka oli mukana Hanilla, ja ratsukko selvitti hyvin vähän koukeroisemman A-merkin radan. ONNITTELUT KAIKILLE KOLMELLE!

PÄIVI KINNUSEN ISTUNTA- JA KOULURATSASTUSKURSSIT olivat taas taattua tasoa, ja niitä oli hienoa myös seurata katsomon puolelta.

ELMO JANKARIN HUHTIKUUN (3.4.) VALMENNUSTIEDOT näillä sivuilla.

RATSASTUSKOULUTIIMI kokoontuu sunnuntaina 3.4. klo 12 tallissa. Heidi Virta on myös paikalla ja opastaa miten laitetaan pintelit, suojat jne. KANNATTAA TULLA PAIKALLE!

MANEESIJAKO TÄLLÄ VIIKOLLA klo 17-18.

TR:n jäsenten menestystä kilpakentillä:

Kenttäratsastaja Elmo Jankari nousi 25 sijaa Ranskan Fontainebleaussa. Olympiaehdokas Elmo Jankari ja Duchess Désirée selvittivät kolmen tähden kenttäratsastuskilpailun maastokokeen suunnitelmiensa mukaan Ranskan Fontainebleaussa. Kaikki esteet menivät nollille, aikavirheitä tuli hieman mutta siihen oli varauduttu. – Tämä oli kiemurainen ranskalainen rata, jossa oli paljon teknisiä tehtäviä, Jankari kertoo.
– Aikavirheitä tuli odotetusti lähes kaikille.
– Duchess Désirée tuntui radalla oikein hyvältä. Se hakeutui hyvin estelinjoille. Välillä se tuntui vähän turhankin vahvalta, joten jouduin ottamaan sen hyvissä ajoin kiinni ennen esteitä, mistä aikavirheet johtuivat. Sijoitus 22. 77 ratsukon joukossa.

Riders Inn estekilpailut lauantai 26.3.

110 cm arv. 367.1 40(10) 2. Kirsi Lönnmark Lipsum Mõet, 130 cm arv. AM5 10(3) 2. Kirsi Lönnmark Lipsum Mõet

ONNITTELUT!