Ratsastuskoulu

Viimeviikosta alkaen kentät ovat olleet ratsastuskuntoisia ja näin ollen ratsastuskoulu pääsi siirtymään ahtaasta maneesista nauttimaan keväisestä auringonpaisteesta. Jatkossa ratsastuskoulun tunnit pidetään normaalisti sään salliessa ulkona, huomioikaa tämä jatkossakin vaatetuksessa.

Ratsastuskoulutiimi kokoontui sunnuntaina, ja paikalla olikin runsaasti väkeä. Tutustuttiin pintelien laittamiseen ym. Lisäksi huollettiin varusteita. Suurkiitokset Ainolle järjestelyistä.

Tampereen hevosmessuille lähti Turun Ratsastajien jäseniä alueen järjestämällä bussikuljetuksella. Messupäivä vierähti nopeasti ohi, kun paikalla oli monia näytteilleasettajia ja upeita esityksiä, kuten esimerkiksi rotuesittely ja Suomen ratsujen orikavalkadi.

Pansion ala-asteen oppilaat tekevät hevostaidetta Turun Malja 70-vuotisjuhlakilpailuun

   Maanantaina 4.4. kävi ensimmäinen koululuokka tallilla hevostaiteen merkeissä. Luokka tutustui talliympäristöön, kenttiin, tarhoihin, kävelykoneeseen sekä itse talliin ja sen asukkaisiin, joista lähemmän tarkastelun kohteeksi pääsi Reksi. Reksi otettiin hetkeksi ulos, ja lapset saivat tutustua siihen. Reksi oli oma valloittava itsensä ja sai taas uusia ystäviä. Opettaja otti myös kuvia tuntityöskentelyä varten.

   Koulussa lapset piirtävät hevosista, ja Turun Malja-kisoissa 13.-15.5. kuvat ovat esillä. Yksi viides luokka tarttuu hevosaiheeseen vähän villimmin ja lisää kuviin esim. puhekuplia tai esittelee vaaleanpunaisen hevosen. Tulokset näkyvät siis kisaviikonloppuna.