Ratsastuskoulu

   Ratsastuskoulu on ollut pääasiallisesti ulkokentällä, ja hevoset ovat käyttäytyneet oikein hyvin. Myös metsälenkillä on käyty.

   Tällä viikolla on tunnit normaalisti perjantaihin asti, jolloin Päivi Kinnusen kurssit ja tunnit alkavat. Niitä on sunnuntaihin asti. Maanantaina 17.4. hevosilla on vapaapäivä.

   Helatorstaina on tunnit normaalisti. Myös vapunpäivänä on tunnit, jos tulee tarpeeksi ratsastajia.

   Retun kuntoutuminen jatkuu vauhdikkaasti, ja se purkaa kerääntynyttä energiaansa tarhassa.

  VIIKON 14 AHKERIN TESSA 12 tuntia, seuraavina Reksi, Hani ja Wilda 10 tuntia.

Kilpailut

   Turun Ratsastajat järjesti sunnuntaina 9.4. 1-tason estekisat, joissa lähtöjä oli satakunta. Kisat sujuivat hyvin, ja arvostelu oli kaikissa luokissa (60-110 cm) A.0.0 eli 0-tuloksen tehneet palkittiin ruusukkeella portilla.

   Tuntihevosista mukana olivat Hemppa (Hyvästelijä) Micaela Weckmanin ja Hani (Happy Birthday) Sinikka Suomalaisen ratsastamina. Hemppa teki 70 cm:ssä hienosti vauhdikkaan 0-tuloksen. Hani vähän takkuili 70 cm:ssä, mutta seuraava luokka sujui jo paljon paremmin.

KAIKKI TULOKSET LÖYTYVÄT KIPASTA.

TOIMIHENKILÖITÄ OLI SOPIVASTI, TUHANNET KIITOKSET KAIKILLE TEILLE! ILMAN TEIDÄN APUANNE EMME VOISI JÄRJESTÄÄ KILPAILUJA!

   Seuraavat kilpailumme ovat su 28.5. ja ne ovat 2-tason esteratsastuskilpailut.

Lotta-Riikka Rintamäki on seuramme jäsen, ja hän kilpailee Keski-Euroopassa hevosilla Con de Banghy, Fim Quo Vadis ja Campus. Viikonloppuna hän kisaa Saksan Eschweilerissa hevosillaan.