Bussikyyti Tampereelle Hevoset 2015-messuille

SRL/Lounais-Suomen alue järjestää bussikuljetuksen Tampereelle Hevoset 2015-messuille la 11.4.2015. Bussi Turusta lähtee klo 8.00. Bussit lähtevät linja-autoasemalta tilausajo-laiturilta. Takaisin Tampereelta lähdetään messujen päätyttyä klo 19.30.

Hinta Turusta 15 €/henkilö, sis. edestakaisen bussikyydin. Messulippu ei kuulu hintaan. Ratsastajainliiton jäsenet saavat 50% alennuksen messulipusta vuoden 2015 jäsenkorttia näyttämällä!

KOULURATSASTUKSEN 1-TASON KILPAILUT 5.4.2015 ARTUKAISTEN RATSASTUSKESKUKSESSA

Kisoihin osallistui 38 ratsukkoa aina Saloa myöten, ja 5 TR:n jäsentä sijoittui! Luokassa helppo C:1 2000 paremmuudesta kisasi 19 ratsukkoa, monet ensimmäisissä kisoissaan. Voiton vei upeasti TR:n Kirsi Vallenius tuntihevosella Karina III, tulos 62,75. TR:n Henna Kakko oli Ponnen Kipinällä toinen, ja kauniin ja hallitun suorituksen tehnyt ratsukko Ida Grundström ja Pleasure P, tuntihevonen sekin, sijoittuivat viidenneksi. Antti Järvinen tuntari Dinolla oli yhdeksäs.

Helpossa B:0:ssa osallistujia oli 14, ja TR:n Essi Turunen Jardinerolla voitti luokan. Elina Aitoaho Rectorilla, tuntihevosella, teki hyvän radan ja oli sijalla 6. Katariina Kainu Ansalla oli kahdeksas.

Pääluokka helppo A:10 2011 oli kerännyt viisi lähtijää. Melkkilän Anna-Maija Hägg Balt Hollywoodilla vei yhdellä pisteellä voiton Sinikka Suomalaisesta, joka ratsasti hienosti toiseksi Licenzijalla.

Oli jännittävät kilpailut, tuomarina toimi Päivi Kinnunen, toimihenkilöitä oli riittävästi ja tunnelma leppoisa ja kannustava. KIITOS KAIKILLE MUKANAOLLEILLE! ONNITTELUT HIENOISTA SUORITUKSISTA!

TR:n seuraavat kisat ovat esteratsastuksen 2-tason kilpailut 26.4.

KISATULOS MAAILMALTA Kenttäratsastaja Elmo Jankarihan kuuluu nykyisin Turun Ratsastajiin, ja hän on aloittanut hienosti kisakautensa Saksan Luhmuelenissä 1.4., lopputuloksissa DD:n kanssa Elmo sijoittui ja oli 6./51. ONNEKSI OLKOON!

Päivi Kinnusen ja Heidi Virran kurssit olivat suosittuja ja tehokkaita. KIITOS MOLEMMILLE! Ti 7.4. lähtien tunnit ovat taas normaalisti.