HUOM! RADANRAKENNUS KESKIVIIKKONA 4.5. KLO 18!

 

 

Kevään kohokohta on edessä, kun tällä viikolla pidämme 2-tason estekilpailut 5.5. helatorstaina ja seuraavalla viikolla TURUN MALJA 70-VUOTISJUHLAKILPAILUT! Nyt tarvitaan mahdollisimman monen TR:n jäsenen apua ja panosta!

   Kenttäremontti on onnistunut erinomaisesti, ja tällä viikolla tuodaan viimeinen silaus Ajalinin hiekkaa molemmille kentille, niin että torstain kisassa kaikki on kunnossa. Ratamestarina on Tomas Kiviranta Salosta. Lähtijöitä oli 2.5. mennessä jo ilmoittautunut ihan mukava määrä.

   Nyt kaivataan näiden kahden viikon aikana seuramme jäseniltä isoa panosta, sillä tehtävää on paljon! Torstain kisaan ilmoittautukaa mahdollisimman pian turun.ratsastajat@gmail.com ja kertokaa toiveenne tehtävän suhteen ja aika, jolloin voitte olla paikalla. TURUN MALJA ON 13.-15.5.

         Yksi suuri urakka, johon tarvitaan monta tekijää, on telttojen pystytys, sunnuntaina 8.5. klo 13. Silloin tarvitaan voimaa ja taitoa, jotta kentän ympärille saadaan telttarivistö tai ainakin osa siitä pystyyn.

   Ilmoittaudu yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen!

         TAAS TARVITAAN 2 MAITOTONKKAA VESIHAUDAN KUKKAKORISTEITA VARTEN. EN MUISTA KENELTÄ SILLOIN KERRAN AIKAISEMMIN NE SAATIIN LAINAKSI, MUTTA TOIVOTTAVASTI TAAS LÖYTYISI KAKSI. Soita niistä 0440-244339 Tuulikki Kaarto!

           PALAUTAN NE TURUN MALJAN JÄLKEEN OMISTAJALLEEN.

         TURUN MALJAN AIKANA ON LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA PUOLEN PÄIVÄN AIKAAN TALUTUSRATSASTUSTA, JA SIIHEN TARVITAAN TALUTTAJIA JA AVUSTAJIA.

Ratsastuskoulu

RATSASTUSKOULUTIIMI kokoontuu lauantaina 7.5. klo 14 tallilla. Silloin aiheena on hevosen talutus ja juoksutus, ja Heidi opastaa siinä. KAIKKI MUKAAN!

VILJAMI (”NUORI KAPINALLINEN”) tulee takaisin opiskelemaan tuntityöskentelyä alkuviikosta, ja upea URSULA palaa Taivassaloon. Sasu jatkaa toipumista ja toistaiseksi kävelee mukana tunnin verran päivässä kentän reunalla.

HELATORSTAINA 5.5. ei ole tunteja.

MALJA-VIIKOLLA pidetään tunnit ma-to – tunteja ei ole pe 13.5. eikä la 14.5.

Kevään vakiotunnit päättyvät lauantaina 18.6.2016. Juhannuksen aikana hevosemme viettävät hyvin ansaittua lomaa kahden viikon ajan.

Heinäkuussa toteutetaan suosiota saanut alekampanja 5-kerran korteilla ja silloin ratsastamaan pääsee joko irtotunneille tai kursseille.  Heinäkuun kahden keskimmäisen viikon aikana järjestämme myös alkeiskurssin aikuisille.

Vakiotuntien ryhmät eivät automaattisesti jatku 1.8.2016 vaan poikkeuksellisesti kaikkien asiakkaidemme tulee varata uudet vakiotuntipaikat syksylle. Näin toimitaan useista lukujärjestykseen tulleista muutoksista johtuen. 

Varauksia otamme vastaan 1.6.2016 alkaen sähköpostitse. Tunnit täytetään varausjärjestyksessä, joten mikäli haluat samalle tunnille esimerkiksi ystäviesi kanssa kannattaa varaus tehdä yhdelle kertaa.

Alla lukujärjestys syyslukukaudelle 2016    viikkotiedote 16.                     

TIEDOTE ELMO JANKARIN TOUKOKUUN VALMENNUKSESTA VIIKKOTIEDOTE 16!

Viikon 17 AHKERIMMAT Lissu ja Wenus 15 tuntia, seuraavana Lenttu 14 tuntia.

HEINÄKUUN ALENNUSKAMPANJA VIIKKOTIEDOTE 15!

TR:n jäsenten menestystä kisakentillä:

Riders Inn Hyvinkää 30.4.-1.5.2016, 110 cm 41(11) 25. Minna Montonen Carolina D

115 cm 29(8) 24. Minna Montonen Carolina D

KAKE Kaarina/Ylikylän talli 80 cm 20. Karoliina Lehto Oleron

LOIMAA 1-taso puomit tai 30 cm 13(4) 1. Venla Suoraniemi Tommy IV

50 tai 60 cm 19(5) 5. Venla Suoraniemi Tommy IV, 14. Vincent Nikander Arbat

ONNEKSI OLKOON!