SIIVOUSTALKOOT 2. JA 3.5. KLO 14 TALLILLA

TURUN MALJA LÄHESTYY, JA ERITYISESTI SIKSI PIDETÄÄN SIIVOUSTALKOOT LAUANTAINA 2.5. JA SUNNUNTAINA 3.5. KLO 14 TALLIALUEELLA. HARAVOIDAAN JA SIIVOILLAAN PAIKAT KUNTOON.

PIKKU PURTAVAA TARJOLLA! OTA OMA HARAVA MUKAAN, JOS SINULLA ON! TALLILLA ON MYÖS SIIVOUSVÄLINEITÄ! KAIKKI MUKAAN!

Elmo Jankari ja Sanna Siltakorpi tähtäävät EM-kilpailuihin syyskuussa

Kenttäratsastaja Sanna Siltakorven ja Lucky Accordin kansainvälinen kisakausi käynnistyi lupaavissa merkeissä Sopotin haastavissa kolmen tähden kilpailuissa Puolassa. Ratsukko oli kolmen osakokeen jälkeen kokonaispisteissä lopulta kahdeksas.

MM-ratsastajat Siltakorven ja hänen Turun Ratsastajia edustavan avopuolisonsa Elmo Jankarin kauden päätähtäin on EM-kilpailuissa, jotka ratsastetaan Skotlannissa syyskuussa. Jankarin kilpailu keskeytyi harmillisesti maastoesteillä.

– Elmo unohti radan ja jätti radan lopussa vesiesteellä viimeisen osan hyppäämättä. Hevonen oli maastossa tosi varman ja hyvän tuntuinen, ei voi mitään, jos ratsastaja ei pysynyt ihan kartalla. Koulu meni myös ihan ok, eli tämä oli sikäli ihan hyvä aloitus kaudelle, Siltakorpi toteaa.

www.ratsastus.fi-sivulla on jäsenkysely – vastaa ja voita liput Horse Showhun. Kyselyyn saa vastata 1.5. asti. Kannattaa osallistua!

Estekilpailut 26.4.

   Kilpailussa oli satakunta lähtijää – ilmoittautuneita oli enemmän, mutta koko yön ja vielä päivälläkin jatkunut rankka sade sai osan lähtijöistä jättämään kisan väliin. Luokassa 1 70 cm, jossa nollat palkittiin tasa-arvoisina seurastamme palkittiin Anu Hovila ja Ida Grundström. Molemmat ratsastivat Pleasure P:llä.

   Luokassa 2 80 cm seurastamme sijoittui Helmi Vihinen Raivilla nollatuloksella, Jali Grundström Karina III:lla oli sijalla 12.

   Luokka 3 oli estekorkeudeltaan 90 cm ja arvostelu 367.1. Luokan voitti Perniön Micaela Heino Perran Dancing Queenillä, 7. oli TR:n Nea Lahtinen Hockley Flap Jackilla, 10. Moona Kantola Quick Glitterillä, 16. Helmi Vihinen Raivilla ja 18. Mari Ala-Sorvari Karina III:lla.

   Luokassa 4 100 cm voiton vei Paraisten Matilda Öhman Grandezzalla, Nea Lahtinen oli nyt 9., Regina Kunnas Plaquette R:llä 11. ja Cerinna R:llä 13.

   Estekorkeudessa metrikymmenen Regina Kunnas veikin sitten kaksoisvoiton ja oli Plaquettellä 1. ja Cerinnalla toinen. Mathilda Råberg Hayzelillä oli neljäs.

   Metrikahdessakympissä voitto meni Porvooseen Sonja Lipsaselle Esteralla.

   Kisat sujuivat hyvin, vain sade ja vesi haittasivat, mutta sille ei nyt voinut mitään. Ratamestarina toimi Saija Laakso.

TUHANNET KIITOKSET AHKERILLE TOIMIHENKILÖILLE! KAIKKI TULOKSET KIPASSA!

Horze Spring Show Ypäjällä 25.-26.4.

TR:n jäsenten menestystä kilparadoilla muualla: 120 cm arv. A.2.0 52(13)11. Ida Varjo Blaine

100 cm arv. A.0 (nollat samanarvoisina) 1. Valtteri Laukkanen Criollo Numero Uno

100 cm arv. 367.1 21(6) 5. Valtteri Laukkanen Karandasj

110 cm arv. 367.1 33(9) 15. Valtteri Laukkanen Criollo

100 cm arv. 367.1 46(12) 22. Inka Varjo Diva la Diva

SEURAAVAT KILPAILUT HELATORSTAINA 14.5. 2-TASO, 15.-17. TURUN MALJA-KILPAILUT 3-TASO

RATSASTUSKOULU

   Parina viime viikkona on oltu ulkona ja sisällä, ja aina sään salliessa käyty myös metsälenkillä. Sateella ja tuulella on pysytelty maneesissa.

   Kilpailussa 26.4. olivat mukana tuntihevosista Lean ja Karinan lisäksi Sasu, Lenttu, Wenus, Dino, Retu ja Hani vaihtelevalla menestyksellä.

Viikon 17 AHKERIMMAT, KISAT MUKAAN LASKIEN Lenttu, Retu ja Sasu 15 tuntia, 14 tuntia Dino, Karina, Lea, Lissu, Hani ja Wenus.

TUNNISTA TUNTARIT-kisan oikeat vastaukset: 1. Sasu, 2. Reksi, 3. Wenus, 4. Karina, 5. Lenttu, 6. Hani, 7. Wilda, 8. Lea

Neljä vastaajaa tiesi kaikki oikein, ratsastustunnin voittajaksi arvottiin Anne-Mari Virtanen! ONNEKSI OLKOON!