TÄLLÄ VIIKOLLA PE-SU TURUN RATSASTAJAT JÄRJESTÄÄ PERINTEISET TURUN MALJA-ESTERATSASTUSKILPAILUT, JA KILPAILU ON SAMALLA 70-VUOTISJUHLAKILPAILU!

Paljon on jo tehty, mutta paljon on vielä tehtävää koko viikon. TARVITSEMME TALKOOVÄKEÄ. ILMOITTAUDU turun.ratsastajat@gmail.com , kerro tehtävätoiveesi ja milloin voit olla mukana.

Tarvitsemme myös talutusratsastukseen väkeä.

RADANRAKENNUS ON TORSTAINA 12.5. KLO 17 ALKAEN. SAMALLA PIDÄMME KAIKKIEN TOIMIHENKILÖIDEN YHTEISEN PALAVERIN, JOSSA VOI KAHVITUKSEN LOMASSA KYSELLÄ ERI TEHTÄVISTÄ YM. MUISTA OTTAA TOIMIHENKILÖPASSI MUKAAN KISOIHIN. JOS VANHA TULI JO TÄYTEEN, SAAT UUDEN KANSLIASTA.

Muutoksia ratsastuskoulussa

   Ansalla on todettu etujaloissa nivelrikon oireita, ja siksi se tuli myyntiin jokin aika sitten. Ansa ei voi hypätä esteitä, joten muut hevoset joutuvat sen vuoksi hyppäämään suhteessa enemmän. Ansa on kuitenkin tehnyt töitä pari tuntia päivässä ja voinut hyvin.

   Nyt perhe, jolla on pieni hevostila Hämeenkyrössä kyseli Ansaa, tulivat katsomaan ja ihastuivat siihen. Heidän luonaan Ansalle tulee varmasti mukavat päivät, ja se lähtikin sunnuntaina uuteen kotiinsa. Tämä on ikävää Ansan monille ratsastuskouluystäville, mutta Ansan kannalta oikein hyvä asia. Ansa tuli Artukaisiin 8.5.2011.

   Korvaavaa hevosta aletaan etsiä lähiaikoina.

   Riemunhirnahdus tallinpihalla

   Viljami tervehti tutuksi tulleita maisemia iloisella hirnunnalla ja tepasteli innoissaan talliin jatkamaan tuntihevosen hommien opiskelua nyt kun sen hampaat on hoidettu.

   Ursula palaa vuorostaan Taivassaloon. Ursulakin on ehtinyt jo saada monta ystävää, ja sen lähtö on heille varmasti harmillista.

VIIKON 18 AHKERIN Hani 16 tuntia, seuraavina Wenus 15 ja Wilda 14 (kisat ja valmennus mukana).

TURUN RATSASTAJIEN MENESTYSTÄ KISOISSA!

TR:n estekisat Artukaisten ratsastuskeskuksessa 5.5.2016

Luokka 70 cm arv. A.0.0 tasavertaisina palkittiin o-tuloksen tehneet ykkösinä Ida Grundström Wilda Shadow, Essi Turunen Windroos ET, Annemari Toivonen Island’s Sonata

Luokka 80 cm 0-tuloksen tehneet palkittiin ykkösinä: Karoliina Lehto Oleron, Anna Rytkönen Karina III, seuraavina Annemari Toivonen Island’s Sonata 4 vp, Laura Lohilahti Wenus 5 vp

Luokka 90 cm arv. 367.1 25(8) 11. Minna Montonen Cantuxia, 12. Kirsi Lönnmark Överbyn Vieske, Iina Nisula Wenus

Luokka 100 cm arv. 367.1 40(10) 15. Kirsi Lönnmark Full of Life, 23. Kirsi Lönnmark Överbyn Vieske, 26. Minna Montonen Cantuxia

Luokka 110 cm arv. A.2.0 26(7) 15. Kirsi Lönnmark Full of Life

Tuusulan Derby 120 cm arv. A.2.0 98(25) 18. Ida Varjo Costner, 25. Inka Varjo Copherfild

ONNEKSI OLKOON!

HUOM! KILPAILUJEN AIKATAULU LÖYTYY TURUN MALJA-SIVULTA!