Suomen Ratsutarvike järjesti Kari Vepsän koulutustilaisuuden ke 4.1. Artukaisten maneesissa, jossa puffetin hoiti Turun Ratsastajat. Tilaisuus keräsi maneesin täyteen väkeä.

Tarkempi selostus näillä sivuilla.

Suomen Ratsastajainliitto tiedottaa:

Ratsastusseuran jäsenyys kannattaa: jäsenedut vuodelle 2017!

Juhlavuosi 2017 tuo mukanaan ainutlaatuisia tapahtumia ja mahdollisuuksia ratsastusseurojen jäsenille. Nyt kannattaa viimeistään liittyä jäseneksi ja poimia hienot edut! Kaikki vanhat jäsenedut jatkuvat, ts. ratsastusseuran jäsenet saavat jatkossakin mm. LähiTapiolan kattavan urheiluvakuutuksen, Hippos-lehden vuosikerran ja lukuisia kaupallisia etuja, kuten hevostarvikeliike Horzen etukupongin, joka oikeuttaa 20 prosentin alennukseen Horzen myymälässä tai nettikaupassa. Kaikki jäsenedut on esitelty seuratoiminnan sivuilla. Lahjajäsenyys jatkuu myös vuonna 2017. Nyt on hyvä tilaisuus muistaa ystävää, sukulaista, kummilasta mieluisalla ja tarpeellisella lahjalla. Tue oman seurasi toimintaa ja osta jäsenyys lahjaksi. Vuoden 2017 jäsenkortit postitetaan Hippos-lehden mukana maaliskuun puolivälissä. Lisävakuutuslasku lähetetään jäsenkorttien mukana.

Ranking-pisteitä saaneet:

Kenttäratsastuksen kärkeen nousee kansainvälisesti menestynyt ja Suomen mestaruuden voittanut Sanna Siltakorpi. Ratsastaja saa valiomerkin Bofey Bridgellä mm. kolmen kansainvälisen voiton ja kolmen tähden sijoituksen kera. Hänen avopuolisonsa, olympiaratsastaja Elmo Jankari (kotiseura Turun Ratsastajat ) on ranking-kakkonen.

Maajoukkuevalmennus 2017

Maajoukkuevalmentajat ovat valinneet tulosten sekä katsastusten perusteella liiton maajoukkuevalmennusryhmät kaudelle 2017. Ryhmiä tullaan mahdollisesti vielä täydentämään muutamien katsastamattomien osalta, joiden katsastukset tapahtuvat myöhemmin leiritysten yhteydessä.

SENIORIT (valmentaja: Herve Godignon)

14 valitun joukossa Lotta-Riikka Rintamäki (kotiseura Turun Ratsastajat)

Ratsastuskoulu

Nyt on alkanut kevätkausi 2017, ja tunnit jatkuvat normaalisti.

Pakkasraja on -15 mitattuna Artukaisten mittauspisteessä n. klo 16.

Lauantaiaamulla opettaja lähettää tekstiviestin sen päivän ratsastajille, jos pakkasta on liiaksi n. klo 8.

Ida Varjon vauvanodotus on loppusuoralla, sillä laskettu aika on tammikuun lopussa. Odotus on sujunut hyvin, ja jännityksellä odotetaan kumpi sieltä tulee ja tuleeko pikkuinen maailmaan ajallaan. Onnea ja tsemppiä tulevalle äidille!