HELATORSTAINA 25.5. klo 12 alkaen ON  KEVÄTSIIVOUSTALKOOT – SILLOIN HARAVOIDAAN, PANNAAN PAIKAT KUNTOON, TEHDÄÄN RISUSAVOTTAA, ISTUTETAAN KESÄKUKKASIA YM.YM!

OMA HARAVA MUKAAN, JOS SELLAINEN ON!!

TARJOLLA MAKKARAA, PULLAKAHVIT YM.!

Kilpailut

   Turun Ratsastajat järjestää ensi sunnuntaina 28.5. klo 9.00 alkaen 1- ja 2-tason esteratsastuskilpailut Artukaisten Ratsastuskeskuksessa. Kilpailun pääluokka on Suomi 100 vuotta-suomenhevosluokka, jossa estekorkeus on 100 cm. KUTSU KIPASSA! 

Tuntiratsastaja, kysy hevosta opettajilta.

   Kisojen aikataulua ym. koskevat tiedot Kipassa la 27.5. klo 10. Kilpailun johtaja Erja Ylitalo, ratamestari Saija Laakso ja tuomari Kirsi Piispa.

Runsas buffetti!

Tarvitsemme taas toimihenkilöitä radalle, buffettiin ym, joten ilmoittaudu turun.ratsastajat@gmail.com ja kerro mitä haluaisit tehdä ja milloin! NÄIN SAAMME JÄRJESTETTYÄ HIENOT KILPAILUT!

RADANRAKENNUS LAUANTAINA 27.5. KLO 19.00! KAIKKI MUKAAN!

Seuraavat kilpailumme ovat kouluratsastuksessa 11.6.

Jankarille EM-kvaali

Elmo Jankari (kotiseura Turun Ratsastajat) ja Duchess Désirée tekivät hyvää työtä Puolan Strzegomin kansainvälisten kenttäratsastuskilpailujen viimeisenä päivänä. Ratsukko nousi kolme sijaa lauantailta ja oli kolmen tähden pitkässä kilpailussa kahdeksas. Jankari ja DD hyppäsivät esteradan ilman pudotuksia, mutta ottivat hieman aikavirheitä.

Jankarin tulos merkitsee sitä, että Suomi saa joukkueen elokuussa järjestettäviin kenttäratsastuksen EM-kilpailuihin. Muut kaksi ratsukkoa ovat Sanna Siltakorpi – Bofey Bridge ja Pauliina Swindells – Ferro S.

Ratsastuskoulu

   Retu on kuntoutunut ja tulee tuntityöhön mukaan tällä viikolla aluksi parina päivänä.

  Helatorstaina 25.5. on tunnit normaalisti.

   VIIKON 20 AHKERIMMAT Hemppa ja Karina 11 tuntia.