Ratsastuskoulu

   Ida Varjo on ilmoittanut, että hän ei palaa pitämään lauantai-tunteja, koska haluaa keskittyä pienen lapsensa ja perheensä hoitamiseen sekä kilpailemiseen.  Kiitokset Idalle mukavista tunneista!

    Emma Honkamaan kanssa on sovittu, että hän ottaa hoitaakseen lauantaituntien pitämisen sekä myös Heidi Virran master-opintojen vaatimat poissaolot.

   Syyskauden ratsastuskoulun muut mahdolliset muutokset ja tiedotteet tulossa kesäkuun alussa nettisivuille.

   VIIKON 21 AHKERIN Wilda 12 tuntia, seuraavana Hani 11 tuntia.

Kilpailut

   Sunnuntaina 28.5. Turun Ratsastajat järjesti 1- ja 2-tason esteratsastuskilpailut Artukaisissa. Osanottajia oli  n. 80. Tuntihevosista osallistui Hyvästelijä eli Hemppa 1-tasolle. KAIKKI TULOKSET KIPASSA!

    Kilpailut sujuivat hyvin, sää oli mitä parhain, ja yleisöä oli paljon paikalla.

  MONET KIITOKSET AHKERILLE TOIMIHENKILÖILLE! KIVA ETTÄ MEITÄ OLI NIIN PALJON, ETTÄ JÄRJESTELYT SUJUIVAT  TAAS HYVIN!

   Yleensä näihin aikoihin Turun Ratsastajat on järjestänyt 3-tason Turun Malja-kilpailun. Sitä ei ole lopetettu, mutta nyt on tarpeen pitää pieni tauko ja keskittyä parantamaan 3-tason kilpailun vaatimia olosuhteita.

   Seuraavat kilpailumme ovat kouluratsastuksen 2-tason kisat 11.6.

Turun Ratsastajien menestystä kilpakentillä

Hyvinkään Urheiluratsastajat  esteratsastus 130 cm Racing Trophy 6. osakilpailu,  arv. A.1.0 3(1) 1. Marielle Hacklin Stella Querida

Turun Ratsastajat esteratsastus 70 cm arv. A.0.0 (0-tuloksen tehneet samanarvoisina) 13 lähtijää 1. Aino Soininen/Hyvästelijä, 1. Liisa Naski/Arbat

80 cm arv. A.0.0  22 lähtijää, 1. Tanja Karlsson/ Amigo XI,  1. Sanni Lastunen/Arbat,  1. Vera Missyri/Tartsani

ONNITTELUT KAIKILLE!