pentti koulu3

Pentti koulukisoissa Virossa

Ratsastuskoulu

   Hevosten loma alkaa olla ohi, ja lauantaina 2.7. ja sunnuntaina 3.7. opettajat Heidi ja Ida ratsastavat kaikkia hevosia. Silloin tarvitaan apujoukkoja, lauantaina klo 10 ja sunnuntaina klo 13. Hevoset pitää hakea tarhasta, harjata ja satuloida opettajille, sen jälkeen riisua ja pestä. KAIKKI MUKAAN!

UUTINEN JOTA ON ODOTETTU: UUSI TUNTIHEVONEN, BREMEN ELI PENTTI SAAPUI TÄNÄÄN TIISTAINA TALLILLE JA ON NYT ARTUKAISTEN RATSASTUSKOULUN HEVONEN! SE ON 11-VUOTIAS TORINHEVOSEN JA HANNOVERILAISEN RISTEYTYS, SÄKÄKORKEUS n. 167cm. SEN KOULUTUS ON KOULUSSA HELPON B:N TASOLLA JA ESTEILLÄ n. 85 CM. 

VIIMEISET VUODET SE ON KILPAILLUTVIROSSA KANSALLISTA MATKARATSASTUSTA SIJOITTUEN USEITA KERTOJA. SE ON KILTTI JA PALJON NÄHNYT HEVONEN, JOLLA ON YSTÄVÄLLINEN PILKE SILMISSÄÄN. OPETTAJA IDA JA KAKSI TUNTIRATSASTAJAA (AINO JA TUULIKKI) OLIVAT KOKEILEMASSA SITÄ JA KAIKKI KOLME IHASTUIVAT HEVOSEEN.

SILLÄ ON HYVÄ PEHMEÄ RAVI, JA SE ON HYVIN KUULIAINEN.

NÄIN JAANA KUVAILI PENTTIÄ TUTUSTUTTUAAN SIIHEN TIISTAINA:

”Uusi tuntarimme Pentti siis tuli tänään. Se on aivan ihana mussukka. Eloisa, pirteä ja kovin sosiaalinen. Sitä oli kiva käsitellä, harjasin sen tänään ja sitten otimme sen hetkeksi ulos kuvaamista varten. Iloinen pilke silmissä se uteliaana katseli uutta kotiaan. Heinää se on popsinut tyytyväisenä tulohetkestä lähtien. Dinon pasmat sekosivat ihan täysin kun uusi herra tuli. Ja Hani taas lirkutteli sen kanssa melkein heti turvat vastakkain 🙂

Heidi ratsastaa sillä eka kerran to n. klo 16

Turun Ratsastajien menestystä kilpakentillä: Salo Riding Club 26.6. 40/60 cm  arv. A.1.0 1. Ida Varjo Coco Schätzchen 49(13)

80 cm arv. 367.1 18. Terhi Harju Reivilän Jeevee

90 cm arv. 367.1 34 (9) 21. Tanja Tähtinen Alfredi

MUISTAKAA TORSTAISTA 30.6. ALKAEN YPÄJÄLLÄ FINNDERBY-VIIKONLOPPU, ESTEITÄ, KOULUA, KENTTÄÄ, REININGIÄ YM. YM. LISÄTIETOA SRL:N ETUSIVULLA JA www.hevosopisto.fi!