Ratsastuskoulu

 

Heidi Virta on lomalla 26.1.-2.2.2017 Heidin sijaisena toimii Emma Honkamaa.

 VIIKON 2 AHKERIN Lissu 12 tuntia, seuraavana Retu 11 tuntia.

Kilpailut

 Turun Ratsastajat järjestää kevätkaudella seuraavat kilpailut:

 

ESTE 26.2. 1-taso, 9.4. 1-taso, 28.5. 2-taso, KOULU 12.3. 1-taso, 11.6. 2-taso

 

SRL TIEDOTTAA 12.01.2017

 

Jäsenmaksulaskut 2017

Vuoden ensimmäiset jäsenmaksulaskut ovat lähteneet eteenpäin 2.1. alkaen. Valitettavasti laskujen saapuminen on viivästynyt.Mikäli sinulla on kiire päästä maksamaan laskusi ennen kuin se saapuu perille postitse, voit pyytää seurasi jäsensihteeriä lähettämään laskun sähköpostitse.

Jos olet kilpailija, muistathan hoitaa kuntoon myös kilpailulupasi ja hevosesi vuosimaksun (vuosimaksu 2-tasosta ylöspäin).

 

Ratsastuksen Nuoret Päättäjät – hae mukaan nuorten vaikuttajien ryhmään!

Ratsastuksen Nuoret Päättäjät -ryhmä on ennakkoluulottomista, aktiivisista ja innokkaista nuorista koostuva porukka. Nuoret Päättäjät saavat näkyä ja vaikuttaa oman lajin kehittämiseksi ja nuorten äänen kuulumiseksi. Tämä on tilaisuus sinulle, joka olet 20–29-vuotias ja kiinnostunut Ratsastajainliiton toiminnasta. Olet joko jo mukana esimerkiksi seurasi hallituksessa tai tallitoiminnassa tai kiinnostunut näissä toimimisesta. Toimimalla ryhmässä saat näköalapaikan Ratsastajainliiton toimintaan, kokemusta tulevaisuuden varalle työelämään sekä todistuksen, jonka voit liittää opiskelu- ja työhakemuksiin.

HAKU-ohjeet SRL:n tammikuun seuratiedotteessa.   Hakuaika päättyy 28.2.2017.