Ratsastuskoulu

   1.8. eli tänään alkoivat syyskauden vakiotunnit. Muistattehan, että peruutukset tulee tehdä edellisenä päivänä ennen klo 16 puh. 0500-899664. Tunnit pidetään ma-pe klo 18-21 ja la klo 9-14.

   Toipilaista tiedoksi, että Wildan ja Sonjan kuntoutus jatkuu samoin Sasun, mutta Sasu lähti laitumelle jotta lainahevonen Totti pääsi talliin muiden tuntihevosten joukkoon. Ratsutaustainen 6-vuotias Totti suomenhevonen saapui lauantaina 30.7. tallille.  Totti oli jo maanantaina mukana tunnilla ja käyttäytyi oikein kivasti. Sillä ei ole paljon tehty töitä, mutta perusasiat se osaa ja yrittää näköjään rehellisesti tehdä parhaansa.

Viikonloppuna Heidi jo ratsasti sillä ja pientä pörinää lukuun ottamatta Totti suhtautui uuteen ympäristöön ja ihmisiin lupaavasti. Se oli karsinassa hyvin kiltti satuloitaessa ja osoittautuu varmaan mukavaksi ratsuksi. Tietysti uusilla hevosilla menee aina vähän aikaa ennen kuin ne sopeutuvat täysin.

Ida ja muutamat kokeneemmat oppilaat ovat jo hypänneet Pentillä , ja se on rauhoittunut ja saanut itsevarmuutta.

   Turun Ratsastajien menestystä kilpakentillä

   Sea Horse Week 2016 Hanko

torstai 90 cm arv. A.0.0 90(23) 34. Kirsi Lönnmark Öberbyn Vieske

100 cm arv. 367.1 10(3) 1. Kirsi Lönnmark Öberbyn Vieske

LÄMPIMÄT ONNITTELUT!

 

ELMO JANKARI JA DD RION OLYMPIALAISISSA

   Suomalaisten ratsastajien ainoa edustaja Rion Olympialaisissa on turkulaissyntyinen, Turun Ratsastajia kotimaassa edustava Elmo Jankari. Hän piti tehokkaita ja suosittuja valmennuksia viime syksystä alkukesään mm. Artukaisissa, myös tuntiratsukoille.

  31.07.2016

Duchess Désirée sai Suomen olympiakomitealta oman Angry Birds -maskottinsa.

Elmo, Sanna ja Duchess Désirée viihtyvät perillä Riossa

Suomen kenttäratsastuksen olympiajoukkue on saapunut Rioon hyvissä voimissa. Duchess Désiréen matka oli sujunut mainiosti ja se on ottanut sunnuntain lepäilyn kannalta.

”Tänään se on tehnyt vain kävelylenkkejä, huomenna aamusta ratsastetaan”, kertoo Sanna Siltakorpi, jokakertoo että Elmo Jankarin ja hänen päivä on kulunut mukavasti kisaolosuhteisiin tutustuessa.

”Duchess Désirée on juonut hyvin ja syönyt oikeastaan paremmin kun yleensä kisamatkoilla”, Sanna lisää.

Kenttäratsastuksen ohjelma (muutokset vielä mahdollisia) 5.-9.8.

AIKATAULU SUOMEN AIKAA

pe 5.8. I hevostarkastus klo 14.30

la 6.8. KOULURATSASTUS 1. ryhmä 16-22

su 7.8. KOULURATSASTUS 2. ryhmä klo 16-22

ma 8.8. KESTÄVYYSKOE ELI MAASTORATA klo 16-21

ti 9.8. 2. hevostarkastus. RATAESTEET, finaali 16-21.30

SRL TIEDOTE