Ratsastuskoulu

LEAN KUULUMISIA: Lea on kotiutunut hyvin uuteen talliinsa Montosten luona. Kun se oli talutettu trailerista ulos pihalla, se oli hirnahtanut, että olisko jossain kavereita, ja tallista oli joku heti vastannut. Lea oli seurannut taluttajaansa tyytyväisenä talliin ja alkanut heti syödä heiniä karsinassaan.

   Se on käynyt maastolenkeillä, ja Kristiina Montonen kehuu sitä niin kiltiksi ja luotettavaksi hevoseksi ettei olisi koskaan uskonut etukäteen – me tuntiratsastajathan sen tiedämme. Oli onni, että Lealle löytyi näin mukava koti vielä eläkepäiviksi. Lean kuulumisia tulee aina välillä, ja kuviakin on tulossa.

Ratsastuksenopettaja Heidi Virta jää äitiyslomalle, ja hänen viimeinen työpäivänsä on perjantai 21.8. Hän pitää lomaa helmikuuhun. Onnea ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Ratsastustunteja pitävät Heidin loman aikana Mari-Kaisa Raittinen ti ja pe, ja Ida Varjo hoitaa muut päivät.

VIIKON AHKERIMMAT Lenttu, Pasi, Lea, Karina ja Dino 11 tuntia.

MANEESIN POHJAN UUSIMINEN

   Maanantaina 10.8. vanhat pohjat oli saatu pois maneesista, ja illalla uusi aines siirrettiin paikalleen.

NYT KAIKKI MAALAAMAAN! Maneesin seinät on pesty, ja nyt ne kaipaavat valkoista maalia.

PIDÄMME MAALAUSTALKOOT 22.-23.8.! Talkoot alkavat la klo 15 ja su klo 12.

ILMOITTAUDU MUKAAN >turun.ratsastajat@gmail.com !

 

TURUN RATSASTAJAT JÄRJESTÄÄ 6.9. NOUSE RATSAILLE-PÄIVÄNÄ 2-tason esteratsastuskilpailut, joiden yhteydessä ratsastetaan myös Taitocupin 4. osakilpailu. KUTSU KIPASSA! Viimeinen ilm.päivä 2.9.

TARVITSEMME TIETENKIN TAAS PALJON TOIMIHENKILÖITÄ ERILAISIIN TEHTÄVIIN.

ILMOITTAUDU MUKAAN ja kerro mitä haluaisit tehdä ja mikäli kilpailet itse, mihin aikaan voit olla toimihenkilönä. Paikalla pitää olla puoli tuntia ennen luokan alkua. Kisoissa on myös 70 ja 80 cm luokat!

Turun Ratsastajat osallistuu myös Perno-Pansio kaupunginosaviikkoon. Järjestämme sunnuntaina 6.9. KEPPIHEVOSTEN ESTEKILPAILUT klo 11 sekä TALUTUSRATSASTUSTA sen jälkeen Artukaisten Ratsastuskeskuksessa. Jos sinulla on oma keppihevonen, ota se mukaan! Kepparikisa on ilmainen.

 

 

 

Seurapiiriuutisia

   Raision Ratsastajat, jonka kanssa olemme olleet tiiviissä yhteistyössä monet vuodet, täytti 40 vuotta ja piti komeat juhlat Huhkon Kartanossa Raisiossa. Lisäksi seura juhlii vielä 23.8. kilpailulla Alvan tallilla. Huhkon kartano oli täynnä juhlaväkeä vuosien varrelta, ja yömyöhään riitti tanssijoita. Oli mukava puhua menneistä ja myös tulevista. Monet olivat 80-luvulla mukana esim. Hubertus-ratsastuksessa ja monissa erilaisissa kilpailuissa, joita seurojen kesken järjestettiin yhdessä.

PALJON ONNEA RR:LLE!

 
 

”Hei, kisauutisia Tuurista MiljoonaHevonen-kisoista: Turun   Ratsastajien Valtteri Laukkanen – Criollo Numero Uno voittivat lauantaina   Animagi Junioricupin finaalin 120 AM5 tuloksella 0-0/37,68 ja voittivat   samalla paikan HIHS2015 Junior Tourille ! Kisa oli ratsukon toinen 120-luokka   ja 130 – uusinta ensimmäinen ikinä, ollaan aika onnellisia 🙂 Cupin   sarjatuloksissa eivät sijoittuneet, koska eivät olleet osallistuneet muihin   osakilpailuihin.
  Sama ratsukko sijoittui myös 3. tilalle seuraavan aamun 110 A.2.0 -luokassa   tuloksella 0/46,20, ja sen Valtteri myös voitti ponillaan Zalitha P.S.   tuloksella 0/42,26.” Terv. Minna Laukkanen, Valtterin huoltaja

  ONNEKSI OLKOON!