Mitalisadetta Turun Ratsastajille aluemestaruuksista!

Salon Ratsastusseura järjesti esteratsastuksen henkilökohtaiset aluemestaruuskisat viikonloppuna, ja sieltä kilahti kolme mitalia Turun Ratsastajille! UPEAA!

   Suomenhevosten mestaruus ratkottiin 90 cm luokassa, jossa lähtijöitä oli 17, ja näistä ratsukoista TR:n Minna Montonen Vuohimäen Tarotilla ratsasti hienosti aluemestariksi 2017!

DSC 7816 2

Minna on kilpaillut kesäkuusta asti Karoliina Saarisen omistamalla Tarotilla. – Se on tosi puoliverimäinen, kova taistelemaan ja yrittää aina kaikkensa. Sen isä on Pellervo, Minna kertoi Tarotista. He olivat jo Ypäjän kasvattajakilpailussa neljänsiä. Aluemestaruuskilpailu oli todella jännittävä, sillä ratamestari oli onnistunut hyvin ja sai uusintaan viisi nollarataa, ja jännitys säilyi loppuun asti.

Tarot2

   Juniorien mestaruudessa Inka Varjo oli aivan lyömätön. Estekorkeus oli 110 cm ja kisaajia 19 –  näistä TR:n Inka Binochella oli selvä kultamitalisti ja vielä kolmaskin Copherfildillä! Mahtavaa! – Copsin kanssa mulla on pidempi yhteinen historia, mutta nyt myös Binon kanssa on löytynyt yhteinen sävel – paras rata tähän asti! Inka iloitsi.

   Senioreita oli paikalla 21, ja TR otti kullan, kun Marielle Hacklin Stella Queridalla kiiti voittoon!

KERTAKAIKKISEN MAHTAVA TULOS KAIKILTA KOLMELTA! ONNEKSI OLKOON!

Muita TR:n sijoittuneita olivat Karoliina Lehto/Oleron 4. sija 90 cm 367.1 17(5), Julia Pitkäranta/Luna 2. sija 105 cm arv. A.2.0 22(7) ja Inka Varjo/Binoche 3. sija. LÄMPIMÄT ONNITTELUT KAIKILLE!

MAALAUSTALKOOT

Viikonloppuna pidettiin puomien maalaustalkoot yhdistettynä ”nurkkien siivoamiseen”. Puomeja saatiin maalattua yli 30, ja kyllä niistä tuli hienoja! Paikalla oli parisenkymmentä talkoolaista, ja oli oikein rattoisaa. KIITOS KAIKILLE AHKERILLE MUKANAOLLEILLE!

Kilpailut

   Ensi sunnuntaina 24.9. TR järjestää 2-tason kouluratsastuskilpailut klo 10. Kutsu on KIPAssa. Ilmoittautuneita on jo ihan mukavasti, ja mukaan pääsee keskiviikkoon asti. TUNTIRATSASTAJA, kysy opettajilta hevosta, jos haluat osallistua!

TOIMIHENKILÖITÄ TARVITAAN TAAS – ILMOITTAUTUA VOI osoitteeseen turun.ratsastajat@gmail.com , ja kannattaa mainita missä luokassa voi toimia. RATA RAKENNETAAN LAUANTAINA klo 18 alkaen.

Loppuvuoden kisoja ovat 1-luokan estekisat 29.10 ja 19.11. sekä 1-tason koulukisat 15.10.

Ratsastuskoulu

Tuntilaisille tiedoksi, että kannattaa olla puoli tuntia ennen ratsastustunnin alkua paikalla, jotta ehtii satuloida hevosensa, jos se ei jo ole tunnilla. Jos satuloinnissa tulee vaikeuksia, jos ei löydä jotakin tms., kannattaa kysyä muilta tallissa olevilta! Apua on varmasti aina tarjolla!

KAUSIKORTTIASIAA: Eilen on laskutettu 2/3 erän laskut kolmessa erässä maksaville. Laskut on taas lähetetty annettuihin spostiosoitteisiin. Laskujen eräpäivä on 25.9.

VIIKON 37 AHKERIMMAT Hani ja Wilda 13 tuntia, seuraavina Lenttu, Dino, Karina ja Wenus 12 tuntia.