IMG 7865Sessa2

Elina ja Printsess

Ratsastuskoulu

   Syysiltojen pimentyessä on ratsastettu ulkona kahdeksan tunnille asti ja käyty metsälenkillä. Vähitellen ollaan siirtymässä maneesiin.

   Eläinlääkäri tarkasti Wildan ja kertoi ilouutisen , että se on parantunut hyvin! Nyt sitä pitää vielä kuntouttaa huolellisesti, ja tuntityöhön Wilda pääsee vuoden vaihteessa.

VIIKON 38 AHKERIN Lissu 14 tuntia, seuraavat Retu 13 tuntia ja Dino, Reksi, Wenus sekä Tessa 12 tuntia.

1-TASON ESTERATSASTUSKILPAILUT SUNNUNTAINA 2.10. ARTUKAISTEN RATSASTUSKESKUKSESSA

   Turun Ratsastajat järjestää estekisat, jotka pidetään ulkokentällä tai maneesissa sääolosuhteista riippuen. Kisat alkavat klo 10, luokkia on 50-110 cm. Kaikissa luokissa arvostelu on A.0.0.

TUNTIRATSASTAJA, jos haluat kilpailla, kysy hevosta opettajalta! Ilmoittautuminen päättyy 28.9. LÄHTÖLUETTELO YM. 30.9. KIPAssa.

TARVITSEMME JÄLLEEN KERRAN TOIMIHENKILÖITÄ, RATAHENKILÖKUNTAA, LIPUTTAJIA, PORTINAVAAJIA YM. ILMOITTAUDU MAHDOLLISIMMAN PIAN turun.ratsastajat@gmail.com osoitteeseen ja kerro mihin luokkaan voit tulla (olethan paikalla ainakin puoli tuntia ennen). Toivomme, että kaikki tuntihevosilla osallistuvat olisivat mukana kisajärjestelyissä. OTA MUKAAN TOIMIHENKILÖPASSISI TAI PYYDÄ UUSI KANSLIASTA. VIIDELLÄ OSALLISTUMISMERKINNÄLLÄ PÄÄSEE RATSASTUSTUNNILLE!

Turun Ratsastajien jäsenten menestystä kilpakentillä

ESTEET Salo Riding Club 25.9. 110 cm arv. A.2.0 24(6) 1. Kirsi Lönnmark /Full Of Life

ESTEET Kuusiston Ratsastajat 25.9. 70/80 cm arv. 367.1 (A2/A2) 13(4) 2. Karoliina Lehto/Oleron, 9. Tanja Tähtinen/Dawina   90/100 cm arv. 367.1 9(3) 3. Karoliina Lehto/Oleron

Kuka muistaa vielä pirtsakan Printsessan?

Printsess eli Sessa oli Artukaisissa tuntihevosena kolmisen vuotta ennen kuin se myytiin yksityiseksi vuonna 1998. Nyt 28-vuotiaana se viettää eläkepäiviään samalla omistajalla ja on ikäisekseen pirteä ja hyväkuntoinen.

Elina kävi tervehtimässä Sessaa, viime näkemisestä olikin ehtinyt vierähtää jo 18-vuotta! Paljon oli tammalla samoja ilmeitä, eleitä ja tapoja kuin Artukaisissa asustellessakin. Oli ihana nähdä, että Sessa voi hyvin ja vaikutti tyytyväiseltä elämäänsä, Elina kertoi.