Ratsastuskoulu

KANNATTAA KYSYÄ PERUUTUSPAIKKOJA! 

Vaikka kaikki ratsastustunnit ovat täynnä, kannattaa aina kysyä peruutuspaikkaa, jos joutuu yllättäenkin perumaan oman tuntinsa,

Näin kolme ratsastuksenopettajan sijaistamme esittelevät itsensä:

Monika Nylund on opintojensa perässä Turkuun päätynyt, Ypäjän Hevosopistolta syksyllä 2013 valmistunut ratsastuksenohjaaja. Hän on ollut työssäoppimassa Uotilan ratsastuskoulussa Nurmijärvellä, Snowhill Farmilla Iso-Britanniassa sekä työskennellyt valmennuskeskuksessa Pornaisissa. Erityisintohimona hänellä on kouluratsastus.

 

Karoliina Viikari , Kaarinalainen ratsastuksenohjaaja jolta löytyy kokemusta opettamisesta useiden vuosien ajalta. Lähellä sydäntä jo juniori vuosista alkaen on ollut este /kenttä ratsastus, sekä hyvät hevosmiestaidot. Opettaa tällä hetkellä vakituisesti kahdella turunseudun ratsastuskoululla.

 

Emma Honkamaa (s.1991)

Olen valmistunut Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2012, jonka jälkeen olen työskennellyt Itä-Uudellamaalla Tuija Tuomisen kouluratsastukseen painottuneella tallilla. Lisäksi viime kesän työskentelin Etelä-Ruotsissa Stall Pantsu-Jönssonilla.

Minulla on kaksi omaa hevosta: 11-vuotias tamma Madde, jonka kanssa kilpailimme kenttäratsastuksessa sekä Madden vuotias tammavarsa. Madde on taas tineenä, joten ensikesäksi odotellaan ihanaa uutta tulokasta.

Opettaessani haluan kehittää ratsastajia ja hevosia eteenpäin, niin että molemmilla osapuolilla säilyy rentous ja tekemisen riemu. Jokaisella hevosella on meille jotain opetettavaa! 

 

SEURAAVAT KILPAILUT: KOULURATSASTUSKILPAILUT 15.11.

KYSY HEVOSTA OPETTAJALTA!

TARVITSEMME TAAS TOIMIHENKILÖITÄ, ESIM. KOLME SIHTEERIÄ.ILMOITTAUDU turunratsastajat@gmail.com ILMOITA MIHIN AIKAAN OLET KÄYTETTÄVISSÄ.

KILPAILU PIDETÄÄN MANEESISSA.

 

 

VIIKON AHKERIN Wenus 13 tuntia, ja Lenttu, Retu, Dino, Lissu sekä Hani, Wilda ja Sasu 12 tuntia.

MANEESIN JAKOTUNTI tällä viikolla 19-20.

KUUKAUDEN KOEAJAN jälkeen Sonja on ostettu Lean tilalle uudeksi tuntihevoseksi.

JOULUN AJAN RATSASTUSKURSSEILLA VIELÄ TILAA, VARAA PAIKKA OPETTAJILTA TOIMISTOAIKAAN 16-17 ARKISIN p. 0500-899664!

Turun Ratsastajien jäsenten menestystä kilpakentillä:

LitRan esteratsastuskilpailut 11.10. 90 cm 6(2) 1. Kirsi Lönnmark Överbyn Vieske, 4. Kirsi Lönnmark Full of Life