Ratsastuskoulu

   Ratsastuskoulussa suurin osa tunneista on tässä vaiheessa syksyä maneesissa (jonka pohja laitettiin pari viikkoa sitten kuntoon, eli se tasattiin ja sille tehtiin muut tarpeelliset toimenpiteet.)

VIIKON 42 AHKERIMMAT Karina ja Jussi 11 tuntia.

RADANRAKENNUS SU 29.10. KLO 7.30!

Kilpailut

   Helsingin jäähallissa nähtiin upeat kansainväliset este- ja kouluratsastuskilpailut, joissa taso oli taas aivan huikea. Sunnuntain estepääluokka oli maailmancupin toinen osakilpailu, ja sen voitti Hollannin Jur Vrieling hevosella VDL Glasgow v. Merelsnest. Ainoa suomalainen maailmancupissa oli Hollannissa asuva Juulia Jyläs, jonka tulos oli 21.sija.

   TURUN RATSASTAJIEN MINNA MONTONEN oli taas mukana Amateur Tourissa, viime vuonna ratsukko oli ensimmäisenä päivänä sijalla 4. ja toisena sijalla 5. Tänä vuonna sijoitus vielä parani, sillä 1. karsintaluokassa 110 cm Minna ja  10-vuotias ”Donna” tekivät hienon tuloksen ja sijoittuivat 2-vaiheisessa kisassa kolmansiksi.

   Ratsukkoa valmentaa saksalainen Maximilian Grafe, joka käy Kotimäessä valmentamassa. Lähivalmentajana Minnalla on Pinja Immonen. ISOT ONNITTELUT!

HIHS hyppykuva

   TURUN RATSASTAJISTA oli Horse Showhun päässyt karsintojen kautta myös INKA VARJO Copperfildillä. – ”Ensimmäisenä päivänä itseä jännitti , ja toisena  päivänä Copsi meni ihan lukkoon, ja suoritus jouduttiin hylkäämään”, Inka kertoi.

   Noin isoissa kisoissa, joissa on vähän ahdasta ja meluisaa moni hevonen hämmentyy, ja siihen auttaa vain harjoittelu ja hyvät kokemukset. TSEMPPIÄ VAAN KILPAURALLE!

TURUN RATSASTAJAT järjestää 1-tason kilpailut tulevana sunnuntaina 29.10. klo 9.00 (Huom! Talviaikaan siirrytään sunnuntaina eli kelloja siirretään tunti taaksepäin, kesään päin.) KUTSU KIPASSA!

Estekorkeudet ovat 50-110 cm, ratamestarina Marika Leskinen.

Kilpailijatiedote on netissä nähtävänä la klo 10, lähtölistat ym. Kisat pidetään hiekkapohjaisessa maneesissa, verryttely tapahtuu ryhmissä ja sileällä vieressä olevalla hiekkakentällä.

Paikalla buffetti, maksuvälineenä käteinen.

Yhteyshenkilönä Jaana Viinikainen p. 046-9690202.

TUNTIRATSASTAJA, KYSY OPETTAJILTA HEVOSTA!

TOIMIHENKILÖITÄ TARVITAAN TAAS, ILMOITTAUDU  turun.ratsastajat@gmail.com ja kerro milloin oman aikataulusi mukaan voit osallistua. Ota toimihenkilöpassi mukaan, sillä viidestä leimasta saa ratsastustunnin.

YHDESSÄ TEEMME HIENOT KILPAILUT! KAIKKI MUKAAN!