Ratsastuskoulu

Tämän viikon lauantaina 31.10. pidetään normaalisti lauantaitunnit. Elmon valmennus alkaa vasta klo 17.

Kaikille tiedoksi, että ratsastuskoulutuntien sijaisopettajina toimivat kolme näillä nettisivuilla esiteltyä ratsastuksenohjaajaa: Monika Nylund, Karoliina Viikari ja Emma Honkamaa.

Entinen tuntihevosemme Lea viihtyy todella hyvin uudessa kodissaan Montosten tallilla Tortinmäessä.

          Annan sille luonteesta +15, niin kiltti ja positiivinen se on. Aina kun avaa karsinanoven, se tervehtii ystävällisesti ja on iloinen, Kristiina Montonen kertoo. Leaa hoitavat kuten muitakin tallin hevosia osteopaatti ja hieroja, ja se saa myös Bemer- ja laser-hoitoa. Se on ystävystynyt parhaiten tarhanaapurinsa Sissin kanssa.

          Lealla ratsastetaan lähinnä viikonloppuisin, ja se on piristynyt huomattavasti tulonsa jälkeen, ja sen liikkeisiin on tullut lisää schwungia! Leppoisia eläkepäiviä Lealle!

MANEESINJAKO tällä viikolla klo 17-18.

Kun joudutte perumaan vakiotuntinne, kysykää heti peruessanne korvaavaa tuntia, jos sellaista tarvitsette.

ALKEISKURSSIN JATKOKURSSI alkaa perjantaina 30.10., kurssin pituus on 10 kertaa. Tarkemmat tiedot opettajilta päivystysaikaan klo 16-17 puh. 0500-899664 tai sähköpostitse artukaistenratsastuskoulu@gmail.com .

TULOSSA GANT-ILTA TORSTAINA 3.12. Hyvä tilaisuus hankkia joululahjoja Gantin runsaista valikoimista! Lisätietoa myöhemmin.

TR:N JOULUJUHLA, KIITOS- JA PALKITSEMISTILAISUUS 21.11. RAVINTOLA MORRISONS, katso menu ja ilmoittautumisohjeet tältä nettisivulta!

HELSINKI PORSCHE HORSE SHOW oli taas upea ja näkemisen ja kokemisen arvoinen tapahtuma, jossa lajikirjo oli huikea ja taso näkemisen arvoinen. Suomalaiset eivät pääluokissa hätyytelleet ihan kärkeä, mutta tekivät hienoja suorituksia, varsinkin Sebastian Numminen ja Que Channa 21. sija, Anna-Julia Kontio ja Fardon 22. sija sekä Mikko Mäentausta Eternity D:llä 31. sija esteratsastuksen maailmancup-luokassa.  

   Ratsastajat pitivät hollantilaisen ratamestari Louis Konickxin radoista ja jälleen kerran suomalaisyleisöstä, joka todella elää mukana kilpailussa. Myös entistä tilavampi kisakenttä sai kiitosta.