elmo ja valmennus

 

ELMON VALMENNUS 2,  22. JA 27.11!

 

 

Sunnuntain kouluratsastuskilpailut

 

   Turun Ratsastajat järjesti sunnuntaina 15. marraskuuta 1-tason kouluratsastuskilpailut Artukaisten Ratsastuskeskuksessa. Osanottajia oli 26, ja tuomarina toimi Janina Fjäder.

   Kilpailut sujuivat hyvin, ja verryttely oli ulkona, kisa maneesissa. Luokan 1 Helppo C:1 voitti Carita Kattelus Hermionettalla Turun Urheiluratsastajista tuloksella 66,25. Turun Ratsastajien Ida Grundström Licenzijalla oli 11. ja Elina Nieminen Wild Shadowilla 13.

   Toisen luokan Helppo B:0 2009 voitti Kirsi Sysimetsä Töpinäxillä Kaarinan Kenttäratsastajista tuloksella 64,00. TR:n tuntihevosratsukoista Elina Aitoaho ja Rector olivat 7. sijalla ja Vincent nikander Happy Birthdayllä (Hanilla) sijalla 8.

   Kisapäivän päätti luokka Helppo A:10 2011, jossa voiton vei Melkkilän Ratsastajien Anna-Maija Hägg Balt Hollywoodilla tuloksella 64,40.

 

KIITOS AHKERILLE TOIMIHENKILÖILLE!

 

Elmo Jankarin 2. valmennus

 

   Valmennukset pidetään sunnuntaina 22.11., jolloin tunnit iltapäivällä ja illalla sekä perjantaina 27.11., jolloin tunnit aamupäivällä ja iltapäivällä. YLEISTIETOA ELMON VALMENNUKSISTA LÖYTYY SCROLLAAMALLA TÄTÄ PALSTAA ALEMMAS. TÄMÄNKERTAISEN VALMENNUKSEN TIEDOT TARKENTUVAT, KUN TIEDETÄÄN OSANOTTAJAT JA AIKATAULUT.

 

Kilpailuja ym.

 

1-tason estekilpailut 29.11. ja ratsastusmerkkipäivä 6.12. KYSY HEVOSTA OPETTAJALTA!

 

TÄLLÄ VIIKOLLA LAUANTAINA KLO 19 SEURAN PIKKUJOULUJUHLA, KIITTÄMIS-

 

JA PALKITSEMISTILAISUUS RAVINTOLA MORRISONS´SSA! TERVETULOA!

 

Ratsastuskoulu

 

   Maneesin jakotunti tällä viikolla 20-21.

   VIIKON 46 AHKERIMMAT Lissu, Hani ja Sasu 14 tuntia (kisat mukaanlukien).

   Jos joudut perumaan tuntisi, kannattaa samalla kysyä korvaavaa tuntia!