JouluAnsa3

Pikkujoulut ja palkitsemis- ja kiitosjuhla

   Ravintola Morrsisons’iin kokoontui nelisenkymmentä iloista juhlijaa lauantai-iltana. Juhlapaikka oli mukavasti keskustassa, ja kaikki mahtuivat samaan tilaan. Ruoka oli hyvää, ja kun alkusalaatit oli syöty, jaettiin pokaalit – kenttäratsastuksesta Elmo Jankarille, 3-5 tason esteratsastuksesta Kirsi Lönnmarkille, 2-tason esteratsastuksesta Tiina Halenius-Alarille ja esteistä poni- ja junioriratsastaja Valtteri Laukkaselle. Kukaan palkittavista ei tosin ollut paikalla, ja palkintonsa voi noutaa Venla Väätäseltä esim. ensi sunnuntain estekisoissa.

   Ahkerimmat toimihenkilöt palkittiin hienolla kaulakorulla. Sen jälkeen pidettiin hauska kilpailu lauluista ja laulajista. Palkintona oli suklaata.

   Morrisons´meni kiinni klo 23, ja sen jälkeen suurin osa ihmisistä hajaantui jatkoille keskikaupungille.

   Kiitokset Venla Väätäselle, joka hankki juhlapaikan, pokaalit, palkinnot ja järjesti kilpailun sekä Sari ja Merja Kuusistolle, jotka laskivat toimihenkilöiden pisteet ym.!

Kilpailut, merkkisuoritukset

   Sunnuntaina 29.11. 1-tason esteratsastuskilpailut Artukaisten Ratsastuskeskuksessa alk. klo 10. Luokat 40/50 cm-100/110 cm, ratamestarina Anna-Kaisa Lehtonen. Palkintona ruusukkeet. Ilmoittautuminen 25.11. mennessä. KUTSU KIPASSA. Tuntiratsastaja, kysy opettajalta hevosta. TOIMIHENKILÖITÄ TARVITAAN!

Sunnuntaina 6.12. merkkisuorituspäivä alk. klo 10. Tuntiratsastaja, kysy opettajalta hevosta.

Syyskokous

Turun Ratsastajat Åbo Ryttare ry:n syyskokous 30.11.klo 19.00 Paakarlan seurakuntakodissa Laivateollisuudenkatu 28 D 20240 Turku. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä pankkilaina Maljakentän remonttiin liittyen.

Kannattaa tulla paikalle, jos haluaa vaikuttaa seuran asioihin!

Gant-ilta 3.12. klo 18-20

Tervetuloa Gant Storen ja Boomerangin ja Still:n ostosiltaan 3.12.klo 18-20. Illan aikana kaikista normaalihintaisista tuotteista 15 % alennus. ILMOITTAUDU viimeistään maanantaina 30.11. turku@gantstore.fi !

Elmo Jankarin valmennus sunnuntaina 22.11.

Paikalla oli neljä kouluratsukkoa ja 14 esteratsukkoa. Valmennus oli tehokasta, ja Elmo opasti istunnan ja apujen oikeaa käyttöä ahkerasti. Esteratsukoiden s-rata oli aika kimurantin näköinen, mutta kyllä siitäkin selvittiin. Välillä meno oli vähän vauhdikkaampaa. Elmo ei kuitenkaan jättänyt mitään kesken, joten lopuksi tehtävä sujui jokaiselta.

Tämänkertaisen valmennuksen toinen osa on perjantaina 27.11. klo 8.30 alkaen.

 VIIKON 47 AHKERIN Sasu 14 tuntia, seuraavina Dino ja Lenttu 13 tuntia.