TURUN RATSASTAJIEN HARJOITUSKILPAILUISSA 3.12. oli osallistujia 32! Kaikki tuntihevoset paitsi Reksi, Lissu ja Wenus olivat mukana ja suoriutuivat hienosti kuten viisi yksityistä ratsukkoakin. Näin Suomi 100-vuonna pitää mainita myös kolme mukana ollutta suomenhevosta, Artukaisten tallissa asuva Ypäjä Yö ja tuntihevossuokit Lentukka ja Hyvästelijä – kaikki rotunsa mukaan yritteliäitä ja selväpäisiä.

   Kouluratsastuksen luokat olivat Helppo C:1 ja Helppo B:0. Helpossa C:ssä tulokset olivat 68,250-58,500 ja Helpossa B:ssä 66,200-59,600. Hienoa!

   Tuomarina toimi Teea Ranta, monet kiitokset hänelle!

   Esteluokissa oli yksityisratsuja ja 10 tuntiratsua. Estekorkeudet olivat 60-100 cm. Nollia tuli paljon, ja suorituksia oli kiva katsella. Runsaslukuinen yleisö palkitsi ratsukot hienosti aplodeilla!

Tuomarina toimi Heidi Virta, iso kiitos hänelle! Iso kiitos myös Emma Honkamaalle, joka oli kaikkien apuna kentällä neuvomassa!

ISOT KIITOKSET MYÖS KANSLIAN VÄELLE, KANTTIINIIN, TUOMARITORNIIN, RADALLE JA KAIKILLE MUKANA OLLEILLE! Tämän tyyppisiä kilpailuja järjestetään varmaan lisää, kun mukaan tuli niin paljon väkeä, taso oli hyvä ja tunnelma loistava!

Sää vaan ei suosinut, ja vettä tuli koko päivän lähes kaatamalla, mutta onneksi hyvin käyttäytyvät hevoset mahtuivat pois vesisateesta maneesiin odottelemaan vuoroaan.

VIIKON 48 AHKERIMMAT Lenttu, Retu, Hani, Wilda 13 tuntia, Karina, Wenus, Pentti, Hemppa ja Jussi 12, nämä luvut ilman kisoja.

JOULUN JA UUDENVUODEN OHJELMA LÖYTYY Turun Ratsastajien nettisivuilta, ratsastuskoulu/kurssit.

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!