Ratsastuskoulu

   Tällä viikolla pääopettajamme Heidi Virta on taas opiskelemassa Master-tutkintoa Ypäjällä ti-to eli 23.-25.2., ja häntä sijaistaa opettajamme Emma Honkamaa.

  Uusin tuntihevoshankintamme LILJA vaikuttaa oikein mukavalta ostolta, ja se on erityisen innostunut ja hyvä hyppäämään.

VIIKON 4 AHKERIN Retu 13 tuntia, seuraavina Hani, Hemppa ja Tessa 11 tuntia.

PAKKASRAJA -15 MITATTUNA ARTUKAISTEN MITTAUSPISTEESSÄ KLO 16.

SRL TIEDOTTAA: Ratsastusseuran jäsenyys kannattaa: jäsenedut vuodella 2018 esitelty SEURATOIMINNAN SIVUILLA. Vuoden 2018 jäsenkortit postitetaan Hippos-lehden mukana maaliskuun puolivälissä. Lisävakuutuslasku lähetetään jäsenkorttien mukana.

TURUN RATSASTAJIEN VUOSIJUHLA pidettiin 27.1. Ravintola Golden Grillissä. Paikalla oli kymmenkunta jäsentä, ja tunnelma oli hilpeä. Seura palkitsi viime vuonna menestyneitä.

Ikimuistettava olympiaratsastajamme Elmo Jankari, kotiseura siis TR, jatkaa kenttäratsastuksessa suomalaisten kärjen tuntumassa maailman listaa jo viidettä vuotta. Elmo ja avopuoliso Sanna Siltakorpi ratsastivat viime vuonna useilla hevosilla monia kansainvälisiä sijoituksia ja hätyyttelivät top sadan joukkoa, Sanna sijalla 119 ja Elmo 137. ONNEKSI OLKOON!

Ranking-tilastojen mukaan valiomerkin voittaa oman ryhmänsä paras ratsukko tai valjakko eli hevosen yhteenlasketut pisteet ratkaisevat. Kv 3-5 tasolla Lotta-Riikka Rintamäki oli sijalla 37, hieno saavutus. Lounais-Suomen viime vuoden seniorien 2-tason ratsukoissa TR:n Marielle Hacklin Stella Queridalla oli hienosti neljäs.

hyppykuva

Esterankingin 2-tason junioreissa kilpaili Inka Varjo Binochella ollen sijalla 1!  Inka kertoo hypänneensä aluksi isolla ja aika rauhallisella kimolla Copperfildillä hyvällä menestyksellä. Sitten tuli kuvaan myös vähän pienempi, musta ja pippurinen Binoche, ja samoihin aikoihin Inkaa ryhtyi valmentamaan kokenut Pinja Immonen, ja tulosta tulee. Binoche malttaa jo odottaa ja keskittyä suoritukseen – ja ratsukko onkin siis ranking-sarjansa ykkönen.

   Inka on 16-vuotias ja aloittaa syksyllä lukion. Tähtäimessä on ainakin junnujen SM-kisat. Tsemppiä seuramme lupaaville ratsukoille hienon harrastuksen parissa!