TURUN RATSASTAJIEN JÄSENILLE TARKOITETTU

TTT-KOULUTUS (TIETO, TAIDOT, TAVAT TAKAISIN)

PAAKARLAN SEURAKUNTAKODISSA MA 2.3. KLO 18-20,

OS. LAIVATEOLLISUUDENKATU 28 D, 20240 TURKU.

TÄMÄN SÄÄNTÖKOULUTUKSEN PITÄÄ VENLA VÄÄTÄNEN

– TTT

– UUDET SÄÄNNÖT

– UUDISTETTU KIPA

TILAISUUS ON MAKSUTON.

ILMOITTAUTUMISET turun.ratsastajat@gmail.com

ESTERATSASTUKSEN 1-TASON KILPAILUT 22.2.

Kisapäivä oli harmaa ja sateinen, mutta onneksi piha ei ollut enää pahasti jäässä. Lähtijöitä oli paljon, ja kilpailut loppuivatkin vähän yli klo 18. Verryttely tapahtui maneesissa ryhmittäin. Koska kuulutusyhteyttä Kartanotallin alamaneesiin ei ollut, verryttely ryhmissä venytti päivää.

Katsottavaa riitti, ja luokat olivat 50-110/120 cm tasolla. Radan oli tehnyt Anna-Kaisa Lehtonen, ja Venla Väätänen oli tuomarina. Toimihenkilöitä oli mukana tekemässä kilpailuja kolmisenkymmentä, ISO KIITOS JOKA AINOALLE hyvin sujuneista kilpailuista!

Turun Ratsastajia edusti kisoissa 50 cm luokassa 1 ratsukko, 60 cm 4, 70 cm 7, 80 cm 4, 90 cm 9, 100 cm 9, 110/120 cm 2. Muut ratsukot olivat Lounais-Suomen alueelta.

Seuran edustajista yksityisratsukoista ruusukkeella palkitun 0-tuloksen tekivät seuraavat: 70 cm Helmi Vihinen Raivi, Minna Montonen Kavella, 80 cm Helmi Vihinen Raivi, Moona Kantola Quick Glitter, 90 cm Ida Salminen Chippendale, Regina Kunnas Plaquette, 100 cm Kirsi Lönnmark Lipsum Môet, Nina Sévon Black Jack, Molla Lehto Heidberg´s Nonshiro, Valtteri Laukkanen Criollo Numero Uno, Valtteri Laukkanen Karandasj, Ida Salminen Chippendale, Mathilda Råberg Hayzel, Regina Kunnas Plaquette, 110/120 cm Kirsi Lönnmark Lipsum Môet, Regina Kunnas Coccinelle

KAIKKI TULOKSET KIPASSA!

Tuntiratsastajat

Tuntihevosista olivat mukana Lea, Wilda, Lenttu, Retu, Wenus, Karina, Hani, Sasu ja Ansa. Muutamat tuntiratsastajat olivat aivan ensimmäisissä kilpailuissaan, mikä varmasti toi mukanaan ylimääräistä jännitystä. Tuntihevosilla ratsastamisessa on hevosen vaihtuvuuden vuoksi omat hyvät ja huonot puolensa – tulee kokemusta monesta hevosesta ja taidot karttuvat sen ansiosta, mutta toisaalta jokainen hevonen käyttäytyy ja reagoi omalla tavallaan myös kisatilanteessa.

Artukaisten ratsastuskoulun oppilaat tekivät kuitenkin monta 0-tulosta: 50 cm Anu Hovila Lea, 60 cm Ida Etokari Wilda, Anni Caselius Lenttu, 70 cm Aino Soininen Karina III, Sinikka Repo Hani, 90 cm Outi Sippola Ansa.

LÄMPIMÄT ONNITTELUT KAIKILLE RUUSUKKEILLA PALKITUILLE RATSASTAJILLE! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Oli muuten hauska nähdä niin monenlaisia ratsukoita, oli pieniä pinkeitä poneja, nuoria tyttöjä ja poikia, aikuisia naisia ja miehiä – ratsastus onkin ainutlaatuinen laji siinä, että samoissa kilpailuissa nähdään tyttöjä ja poikia, naisia ja miehiä, nuoria ja vanhempia poneja ja hevosia, tammoja ja ruunia tai mahdollisesti orejakin.

RATSASTUSKOULU

Maneesijako tällä viikolla klo 20-21.
VIIKON 8 AHKERIMMAT Lenttu, Wenus ja Sasu 12 tuntia