Ratsastuskoulu

   Heidi Virta palasi lomaltaan etelän lämmöstä ja pitää taas arkipäivien tunnit ja Emma lauantait.

Muistattehan, että ratsastuskoulutuntien pakkasraja on  -15 astetta mitattuna arkipäivinä Artukaisten mittauspisteestä klo 16 ja lauantaina klo 8.

Heidi Virran tiedote Karinasta: Karinaan on kohdistunut tapaturma, liukastuminen, potku tai vastaava, mutta se on vastannut hoitoon hyvin ja palaa tunneille muutaman viikon päästä. Karina tutkittiin ja jalat röntgenkuvattiin muutoinkin. Todettiin sen olevan ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa eli toisin sanoen minkäänlaisia muutoksia ei löytynyt. Tämä on iloinen asia, koska Karinaa ei olla myymässä vaan se saa olla meillä jaksamisensa mukaan loppuun saakka.

Ratsastuskoulu tekee parhaansa hoitaakseen töissä olevia hevosia mahdollisimma hyvin ja pitkäjänteisesti ja pyrkii löytämään jokaiselle yksilölle hyvän eläkekodin tai päästämään kipeät vihreämmille laitumille ajoissa.

VIIKON 8 AHKERIN Tessa 9 tuntia, seuraavina Lissu, Hani, Wenus, Pentti, Hemppa ja Jussi 8 tuntia (ilman kisoja).

Esteratsastuskilpailut 25.2. KAIKKI TULOKSET KIPASSA!

   Osanottajia oli ilahduttavan paljon eli 52. Luokat olivat 50 cm:stä metriin. Tuomarina toimi Karoliina Lehto ja radat rakensi Suvi Savola.

   Säätä oli hankala arvioida, ja pakkasennusteet vain kiristyivät. Loppujen lopuksi alkamisaikaa myöhäistettiin tunnilla, ja silloin olikin jo siedettävät olosuhteet, ja ulkona sai aurinkoakin.

   Arvostelun mukaan kaikki nollatuloksen tehneet sijoittuivat ykkösiksi ajasta riippumatta. Radalta poistuttaessa sai 0-suorituksesta palkinnoksi ruusukkeen.

   TUNTIHEVOSISTA olivat mukana luokassa 60 cm Merkurijus (Jussi) ja Zizel (Silla), molemmat tekivät 0-tuloksen, luokassa 70 cm Paco Rhett (Retu), Gerlija (Lilja)  ja Wild  Shadow (Wilda), kaikille 0-tulos, luokassa 80 cm Jussi, Hyvästelijä (Hemppa), Odysseia (Tessa), Silla,  Retu, Bremen (Pentti) ja Wilda – näistä 0-radan tekivät Jussi ja Hemppa, luokassa 90 cm mukana oli Bremen (Pentti), joka teki 0-tuloksen. HIENOA!

Kilpailut sujuivat hyvin, ja lämmintä juotavaa ja syötävää oli tarjolla puffetissa.

TODELLA ISOT KIITOKSET KAIKILLE  AHKERILLE TOIMIHENKILÖILLE!

 

Turun Ratsastajien menestystä kilpakentillä, tällä kertaa omissa kisoissamme 0-suorituksella

Luokka 60 cm 6(5) Tiiu Puranen/Ypäjä Yö. Sofia Isokangas/Jussi, Fiia Kajula/Silla

LUOKKA 70 cm 10(8) Tiiu Puranen/Ypäjä Yö, Jenna Laakso/Retu, Micaela Weckman/Lilja, Olivia van Heerden/Wilda

LUOKKA 80 cm 19(9) Heidi Virta/Giotta, Ida Salminen/Chippendale, Sanni Lastunen/Arbat, Nea Bergroth/Jussi, Aino Soininen/Hemppa

LUOKKA 90 cm 7(5) Annemari Toivonen/Pentti, Jessica Pätsikkä/Louis Piquet

LUOKKA 100 cm 4(1) Jessica Pätsikkä/Louis Piquet

ONNEKSI OLKOON HYVISTÄ SUORITUKSISTA!

Seuraavat kilpailumme ovat 1-tason koulukisat 18.3. ja 1-tason estekisat 15.4.