Kiipesin tiistaina jälleen Sasun selkään. Se on ollut valtavan herrasmiesmäinen ja lutuinen, vaikkakin aikas haluton taipumaan ja notkistumaan. Kiltisti se tekee kaikki pyydetyt asiat, joten ratsastaminen sillä on yhtä mukavaa kuin vaikkapa Karinalla. Erityisen kivasti sen kanssa ovat sujuneet vastalaukat, Sasu malttaa hyvin odottaa että kumpaa laukkaa pyydetään.

 

Teimme alkutunnista pysähdyksiä ja pääty-ympyröitä. Tunnin varsinaisena aiheena olivat kahdeksikot, joiden sisällä sitten tehtiin myös siirtymiä ja voltteja. Diagonaalilla piti hidastaa ravista hetkeksi käyntiin ja kahdeksikon kaarelle (lyhyelle sivulle siis) tehtiin voltti. Teimme samaa harjoitusta myös laukassa niin että voltit tehtiin laukassa ja jatkettiin laukkaa diagonaalille, jossa sitten piti vaihtaa laukkaa ravin kautta.

 

Meitä oli vain seitsemän ratsukkoa joten harjoitus onnistui hyvin ja piti meidät keskittyneinä. Monika piti tunnin hyvällä otteella, ja neuvoi kaikkia aktiivisesti. Lissu oli tosi hieno Teijan kanssa, ja Sari pääsi kokeilemaan Sonjaa ja taisi pitää siitä kuten me muutkin.

 

Kiitos vielä järjestäjille kivasta pikkujouluillasta lauantaina! Morrisons osoittautui hyväksi valinnaksi, itselleni ainakin ruoka maistui hyvin ja viini myös J Olisin nuollut kastikkeetkin lautaselta jos olisin kehdannut… Tässä pari tunnelmakuvaa pöytäseurueestamme:

WP 20151121 20 36 20 Pro

WP 20151121 21 41 30 Pro

 

t. Salla