Jos ihmettelette miten tyylikkäiltä hevoset näyttävät, niin se johtuu sunnuntain onnistuneista talkoista. Meitä oli paikalla paljon, joten kaikkien hevosten harjat + hännät saatiin siistityksi, kahvittelun ja jutustelun lomassa. Hevoset tuntuivat kovasti nauttivan saamastaan hoidosta ja rapsutuksesta.

talkoolaiset 2

 

Tiistaina oli aikas viileä sää ja napakka tuuli, joten päätimme ratsastaa maneesissa vaikka kenttä näyttikin olevan moitteettomassa kunnossa. Viime viikollahan pääsimme jo ulos, mikä sujui ilman mitään kommelluksia. Tädit jännittivät, hevoset eivät J

Meille kävi eilen sellainen harvinainen onnenkantamoinen, että kuuden tunnille osallistui vain 5 ratsukkoa. Ratsuni vaihtui Lissuksi, mikä on aina mieluisaa. Aloitimme tunnin tekemällä väistöjä uralta keskelle ja takaisin taas uralle, käynnissä ja ravissa. Laukkaharjoitus oli oikein kiva, ratsastimme laukassa katsomopäätyyn, teimme 10 metrin voltin ja jatkoimme koko rata leikkaa –linjalle.

Lissu tuntui väistöissä oikeinkin kuuliaiselta, mutta laukkatehtävässä meillä oli kyllä vaikeuksia päästä maneesipäädyn kulmiin. Lissu tuijotteli päätyä eikä oikein suostunut taipumaan, mutta koskapa tehtävän pääsi tekemään monen monta kertaa niin kyllähän se siitä sitten lähti sujumaan. Nyt kun meitä oli niin vähän, niin mahtui tekemään monta volttia peräkanaa jos ensimmäinen meni oikomiseksi.

t. Salla