Hyvää alkanutta vuotta vaan kaikille! Toivotaan että paukkupakkaset jäävät tähän, kukaan ei varmaan halua ratsastaa sormet ja varpaat ja nenä jäässä… Itse varustauduin tiistain tunnille peräti kaksin ratsastushousuin! Ihan hullua ja epämukavaa hommaa, mutta johtui siitä että pakkasin varustekassin puutteellisesti J enkä halunnut palella ohuet kesäpöksyt jalassa.

Pääsin sitten Lissun kanssa hömpsöttelemään. Sanan varsinaisessa merkityksessä tulikin hömpsötettyä, sillä en jaksanut/kyennyt/osannut hakea siitä parempaa vaihdetta vaan mennä jolkotimme muiden mukana voltteja ja laukannostoja sinnepäin. Heidi sanoikin, että onhan se Lissu kiva noinkin kun vaan mennä hölköttelee, mutta kannattaisi kyllä alkaa oikein ratsastamaan… En voisi olla enempää samaa mieltä. Vähän harmittikin tunnin jälkeen, että miten itselläni onkin tällainen harrastuksen suvantovaihe tai peräti alamäki menossa nyt. Tuntuu siltä että aina on joko oma pää niin täynnä muita juttuja etten jaksa keskittyä tai sitten on flunssa tulossa/menossa ettei kunto kestä tms. Pah, olisi ryhtiliikkeen aika.

Vaikka itse ratsastinkin puolivillaisesti (tosin Lissun kanssa on aina kivaa), niin tunnillamme oli kyllä poikkeuksellisia onnistumisia. Ensinnäkin loppuvuoden riitelykaverini Tessa meni todella kivasti Helin kanssa! Ei tullut kuulkaa yhtään luikertelua ja laukatkin onnistuivat. Heli tykkäsi Tessasta kovasti, paljon parempi kuski sille kuin minä.

Toinen poikkeus oli Eija ja Lenttu. Poikkeus siitä syystä, että Eija kertoi ettei ole mennyt sillä yhtään kertaa viime vuoden aikana. Lenttu menikin todella hienon ja topakan näköisenä, molemmat olivat tyytyväisen oloisia.

Kolmas poikkeus oli sitten Pasi, joka kulki gramanien kanssa tasaisesti ja nätisti eikä pukittanut Suvia alas J Vuosi sittenhän Pasi meni kauniisti ja kuuliaisesti pitkän aikaa (ainakin meidän tunnilla), toivottavasti se käyttäytyisi yhtä hyvin jatkossakin.

terkuin Salla