Artukaisten ratsastuskoulun kevätkausi keskeytettiin koronatilanteen vuoksi 18.3.2020. Turun Ratsastajat ry:n johtokunta on päättänyt 5.4.2020 ettei kevätkautta pystytä jatkamaan loppuun kausimuotoisena. Jatkamme irtotuntien tarjoamista toistaiseksi maanantaista lauantaihin. Irtotunnit ovat varattavissa kevätkauden loppuun mikäli koronatilanne sallii toiminnan jatkamisen. Tutustuthan huolellisesti ratsastuskoulun voimassa oleviin toimintaohjeisiin.

Lue tältä Q&A-sivulta vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin.

Jos sinulla on kausipaikka keväälle 2020, toimi näin:

1) Jos et suunnittele ratsastavasi enää 14.4. lähtien:

  1. Ilmoita asiasta viimeistään 30.4.2020 sähköpostitse artukaistenratsastuskoulu@gmail.com kerro viestissä mitä kausipaikkaa olet lopettamassa. 
  2. Älä maksa laskun loppu-osaa, jos olet valinnut maksaa laskun osissa
  3. Sinun kautesi päätetään 14.4. Tällöin huomioimme ratsastamatta jääneet hyvitettävät tunnit, mahdolliset ratsastetut irtotunnit ja palautamme sinulle mahdollisen liikaa maksetun summan tai lähetämme lisälaskun.

2) Jos suunnittelet ratsastavasi irtotunteja 14.4.-8.6. aikana JA sinulla on kevätkautena ollut YKSI vakiotunti viikossa:

  1. Älä ilmoita mitään, pidämme silloin kautesi avoimena. 
  2. Maksa kevätkauden mahdolliset loppuerät tammikuussa saadun laskun mukaisesti. 
  3. Sinun kautesi päätetään normaalisti kevätkauden päättyessä 8.6. Huomioimme silloin kaikki ratsastamatta jääneet hyvitettävät tunnit, ratsastetut irtotunnit, sekä kaikki ylimääräiset teho- tai intensiivimaksut ja palautamme sinulle mahdollisen liikaa maksetun summan tai lähetämme lisälaskun.

3) Jos suunnittelet ratsastavasi irtotunteja 14.4.-8.6. aikana JA sinulla on kevätkautena ollut KAKSI TAI USEAMPIA kausipaikkoja:

  1. Voit päättää toisen kausipaikkasi ja jättää toisen avoimeksi loppukevään irtotunteja varten. Ota viimeistään 30.4.2020 yhteyttä sähköpostitse artukaistenratsastuskoulu@gmail.com asian sopimiseksi.

 

Jos sinulla on kysyttävää laskuusi liittyen ota sähköpostitse yhteyttä artukaistenratsastuskoulu@gmail.com